Maja Kuczynska ejtőernyős széltáncával kápráztatta el a nézőket

ejtőernyő tánc előadás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balettáncos ügyességével lovagolja meg a szelet Maja Kuczynska ejtőernyős, aki egy szélcsatornában mutatott be elképesztő mozdulatokat.

Dacolva a fizika törvényeivel mutat be elképesztő mozdulatokat Maja Kuczynska ejtőernyős egy szélcsatornában, aki 10 évesen hajtotta végre első tandemugrását édesapjával. A 18 éves lengyel sportló 6 évesen már tornázott és lovagolt is, és már gyerekként beutazta a világot.

Fél napig utazott a 17-es budai villamoson a halott férfihttp://www.life.hu/news/20180216-fel-napig-utazott-a-17es-budai-villamoson-a-halott-ferfi.htmlFél napig utazott a 17-es villamoson Budapesten egy halott férfi. Az utasok csak délután észlelték, hogy valami nincs rendben vele. News--Egy rendőr vesztette életét az újpesti balesetben: rendőrautók ütköztekhttp://www.life.hu/news/20180216-egy-rendor-vesztette-eletet-az-ujpesti-balesetben-rendorautok-utkoztek.htmlSúlyos baleset történt Budapesten csütörtök késő este: két rendőrautó ütközött, egy rendőr életét vesztette. News--Megszólalt a lány, akinek a karjai között halt meg az autóbalesetet szenvedett fiúhttp://www.life.hu/news/20180216-megszolalt-a-lany-akinek-a-karjai-kozott-halt-meg-az-autobalesetet-szenvedett-fiu.htmlA Facebookon tett közzé megrendítő bejegyzést az a fiatal nő, akinek a karjaiban halt meg a Nagytétényi úti autóbaleset áldozata. News--Hatalmasat változik az időjárás a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20180216-hatalmasat-valtozik-az-idojaras-egyre-melegebb-lesz-plusz-7-fok-is-lehet.htmlAz esetlegesen ugrásszerű melegedés megviseli a frontérzékenyeket a hétvégén. News--Testébe rejtette a kábítószert: 26 napja tartja vissza a székletéthttp://www.life.hu/news/20180215-testebe-rejtette-a-kabitoszert-26-napig-tartotta-vissza-a-szekletet.html26 napja tartja vissza székletét az a férfit, akit kábítószer-kereskedelem miatt vettek őrizetbe. News--A 22 éves N. János újévkor tűnt el, a hírek szerint most megtalálták holttestéthttp://www.life.hu/news/20180215-a-22-eves-n-janos-ujevkor-tunt-el-a-hirek-szerint-most-megtalaltak-holttestet.htmlÚjévkor tűnt el, a hírek szerint most találták meg a holttestét a 22 éves N. Jánosnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.