Élve temették el a brazil nőt, 11 nap után magához tért a sírjában

temetés szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves Rosangela Almeida dos Santos szívromahomt kapott, és a kóházban halottá nyilvánították, majd másnap eltemették. 11 nappal később meglepő dolog történt.

A temetés után majdnem két hét telt el, amikor a nő családját a temetőből keresték. Arról értesítették őket, hogy sikítást és dörömbölést hallottak a kriptából. Azonnnal a temetőbe siettek, és felnyitották a sírt. A nőt már nem élt a koportsó felnyiásakor, de a lába még meleg volt. A kezén és a fején friss sérülések voltak, valószínűleg menekülni próbált volna a koporsóból, amikor magához tért.

Állítólag ma is tartja a kapcsolatot egymással Jennifer Aniston és Brad Pitthttp://www.life.hu/sztarok/20180218-allitolag-ma-is-tartja-a-kapcsolatot-egymassal-jennifer-aniston-es-brad-pitt-szerelem.htmlÁllítják, Jennifer Aniston és Brad Pitt a mai napig jó kapcsolatot ápol egymással. Bár egyelőre csak barátok, ismerősök úgy gondolják, semmi nem kizárt, idővel újra egymásra találhatnak. TV + Sztárok--Gyerekkora meghatározó alakjával pózolt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180218-gyerekkora-meghatarozo-alakjaval-pozolt-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa a Szóvivők bálján járt a legjobb barátnőivel, ahol nagy szerencse érte. Gyerekkora meghatározó alakjával is találkozhatott. TV + SztárokOrigoMindenkit meglepett: 3 hónap ismeretség után, titokban ment férjhez Amy Schumerhttp://www.life.hu/sztarok/20180218-3-honap-ismeretseg-utan-titokban-ment-ferjhez-amy-schumer.htmlTavaly májusban szakított Amy Schumer és Ben Hanisch. A színésznő nem búslakodott sokáig a két éves kapcsolata után, hamar rátalált a szerelem, és pár hónap ismeretség után már hozzá is ment új szerelméhez.TV + Sztárok--Hódi Pamela elárulta, hogy tényleg szerelmes-ehttp://www.life.hu/sztarok/20180218-hodi-pamela-elarulta-hogy-tenyleg-szerelmes-e.htmlPár napja röppent fel a hír, miszerint Hódi Pamela újra szerelmes. Berki Krisztán exe a FEM3 Café című műsorában igen sejtelmesen nyilatkozott. Most viszont tisztázta magát a Facebookon.TV + SztárokOrigoA Dal 2018: ezért tűnt el a műsor után az AWS frontemberehttp://www.life.hu/sztarok/20180218-a-dal-2018-ezert-tunt-el-a-musor-utan-az-aws-frontembere.htmlA Dal második középdöntőjében az AWS kapta legtöbbb pontot, ők így biztos továbbjutóként elvihetik a metált a fináléba. A zenekar frontembere, Örs a szereplésük után eltűnt. Hogy miért, azt az AWS tagjai elmondták a Life.hu-nak.TV + SztárokOrigoElbúcsúzott a nézőktől Dobó Katahttp://www.life.hu/sztarok/20180218-elbucsuzott-a-nezoktol-dobo-kata.htmlUtolsó részéhez érkezett tegnap este a Korhatáros szerelem. Dobó Kata a közösségi oldalán búcsúzott a nézőktől.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.