Kikezdték a kommenetelők a magyar színekben induló Elizabeth Swaney síakrobatát

Forrás: Instagram/Elizabeth Swaney -
téli olimpia magyar kommentelők síakrobatika Elizabeth Swaney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pillanatok alatt híres lett Elizabeth Swaney síakrobata, miután a téli olimpián sikerült egyetlen akrobatikus mutatvány nélkül végigsíelnie a félcsőben. A kommentelők egy része nagyon mérges a magyar színekben indult sportolóra.

A magyar színekben indult Elizabeth Swaney síakrobata egyetlen akrobatikus mutatvány nélkül síelt a félcsőben, ezzel pedig pillanatok alatt híres lett. A kommentelők egy része azonban nem örül sőt, kifejezetten mérges azért, hogy Elizabeth így kijuthatott az olimpiára. A hozzászólók elárasztották a sportoló Instagram-oldalát.

Kikezdték a kommenetelők a magyar színekben induló Elizabeth Swaney síakrobatát Forrás: Instagram/Elizabeth Swaney
  • Ez nagyon égő volt, tanulj meg síelni, ha már egy országot képviselsz.
  • Ne legyél tiszteletlen a magyar emberekkel és a magyar zászlóval.
  • Nem tudlak komolyan venni.
  • Botrányos volt, amit produkáltál. Abszolút nulla.

Persze vannak olyanok is, akik a humoros oldaláról közelítik meg a történteket, és imádják Elizabeth-et, aki a szabályok kijátszásával jutott ki az olimpiára. Ezek után azonban valószínáleg erre senkinek nem lesz lehetősége.

Elizabeth Swaney (@lizswaney) által megosztott bejegyzés,

"Elizabeth Swaney esete azt mutatja, hogy ezt a rendszert át kell gondolni. Ezért át is fogjuk gondolni. Erre van számos nemzetközi példa, meg fogjuk ezeket vizsgálni" - mondta a Magyar Olimpiai Bizottság kommunikációs vezetője, Molnár-Bánffy Kata az esetről.

Elhunyt Szergej Litvinov olimpiai bajnok kalapácsvetőhttp://www.life.hu/news/20180220-elhunyt-szergej-litvinov-olimpiai-bajnok-kalapacsveto.htmlHatvan éves korában elhunyt Szergej Litvinov kétszeres világbajnok kalapácsvető, Szöul olimpiai bajnoka.News--Elizabeth Swaney, síakrobata nem mutatott be akrobatikus elemeket gyakorlatábanhttp://www.life.hu/news/20180219-elizabeth-swaney-siakrobata-nem-mutatott-be-akrobatikus-elemeket-gyakorlataban.htmlA téli olimpián magyar színekben induló, Elizabeth Swaney síakrobata nem mutatott be akrobatikus számot félcső gyakorlatában hétfőn, így utolsóként zárta a selejtezőt. Azonban ez tűnik a legkisebb bajnak, hiszen a fél világ rajta nevetett. A MOB is reagált az ügyben. News--Szellentő utas miatt hajtott végre kényszerleszállást egy repülőgéphttp://www.life.hu/news/20180219-szellento-utas-miatt-hajtott-vegre-kenyszerleszallast-egy-repulogep-becsben.htmlTúl sokat szellentett egy utas a repülőgépen, amit a körülötte ülők nehezen viseltek. Dulakodás és kényszerleszállás lett a vége. NewsOrigoEgy mexikói nő óriásplakáton akarja tudatni gyermeke apjával a terhességi teszt eredményéthttp://www.life.hu/news/20180219-egy-mexikoi-no-oriasplakaton-akarja-tudatni-gyermeke-apjaval-a-terhessegi-teszt-eredmeenyet.htmlSem telefonon, sem pedig a közösségi médián keresztül nem tudja elérni egy mexikói nő az őt teherbe ejtő Carlos Orozcót. Óriásplakáton üzen a férfinak, amit már rengetegen osztottak meg a közösségi médiában. News--Meztelen képeket kért diákjaitól egy budapesti tanárhttp://www.life.hu/news/20180219-meztelen-kepeket-kert-tanuloitol-egy-budapesti-tanar.htmlA diákok szexuális zaklatásával vádolnak egy budapesti tanárt, aki állítólag meztelen képeket kért a tanulóitól. Az egyik zaklatott fiú nyilatkozott az ügyről. NewsOrigoÉlve temették el a brazil nőt, 11 nap után magához tért a sírjábanhttp://www.life.hu/news/20180218-elve-temettek-el-a-brazil-not-11-nap-utan-magahoz-tert-a-sirjaban.htmlA 37 éves Rosangela Almeida dos Santos szívromahomt kapott, és a kóházban halottá nyilvánították, majd másnap eltemették. 11 nappal később meglepő dolog történt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.