Elkezdődött K. Bálint tárgyalása, akit M. Vivien megölésével gyanúsítanak

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
gyilkosság halál M. Vivien rendőrség tárgyalás tragédia bíróság emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkezdődött K. Bálint tárgyalása, akit azzal gyanúsítanak, hogy viszonzatlan szerelem miatt 2016. március 4-én egy vadásztőrrel megölte M. Vivient. Számítógépén olyan elvételeket találtak, amelyeken nőket kínoznak. 

Már tárgyalják K. Bálint ügyét, akit azzal gyanúsítanak, hogy 2016. március 4-én egy vadásztőrrel megölte M. Vivient, aki nem viszonozta a fiú szerelmét.

A gyanú szerint K. Bálint a lányt egy budapesti szórakozóhely előtt vette fel, majd a Kakucs felé vezető úton megölte, testét pedig egy Dabashoz közeli erdőben rejtette el. A holttestre egy héttel később találtak rá a keresőcsapatok. A gyanúsított szíven, tüdőn, májon és vékonybélen szúrta az áldozatot, aki belehalt sérüléseibe.

K. Bálint nem tett vallomást M. Vivien megölésének ügyében Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

"A tárgyaláson levetítették azokat a videókat is, amelyeket Bálint számítógépén találtak. Az első felvételen egy horrorfilm egyik részlete volt látható, amikor is hasba szúrnak egy nőt, ahogy a második videón is, azonban itt már egy leszbikus jelenet látható. Ezt követte négy újabb amatőr felvétel, amelyeken szintén nőket szúrnak hason és kínoznak addig, amíg a saját vérükbe nem fulladnak" - írja tudósításában a Blikk.

A gyilkosfegyvert is megtalálták a nyomozás során, amit előbb autójában, majd otthonában rejtegetett. Az orvosszakért szerint a gyilkosság előtt Vivien és Bálint szeretkezhettek, de ezt nem állította bizonyosra, viszont a lány testén nem voltak erőszakra utaló nyomok. A K. Bálint ellen felhozott vád különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, a férfi vallomást nem tett és nem ismeri el felelősségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.