Embercsempészéssel vádolják Hien szüleit, most felmenthetik őket

embercsempész házi őrizet vád pénz rendőrség szülők bíróság csalás ítélet Interpol Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hien énekesnő szüleit azzal vádolták, hogy vietnamiaknak segítettek Magyarországra jönni hamis vízumal, most azonban akár fel is mentheti őket a bíróság, hiszen védügyvédjük eljárási hibákat fedezett fel.

Nguyen Than Hien énekesnő szüleit akár fel is mentheti a bíróság, hiszen védőügyvédjük eljárási hibákat fedezett fel, részben ezért sem született ítélet a tavalyi év végén -írja a Ripost. A szülőket és 22 társukat azzal vádolják, hogy vietnami állampolgároknak segítettek, hogy hamis papírokkal Magyarországra, majd más európai országokba jussanak.

Hien édesanyja már nincs házi őrizetben, de édesapját még körözik Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Az ügy 8 éve húzódik, Hien édesanyja házi őrizetben volt, amit most visszavontak, édesapja viszont szökésben van, őt az Interpol is körözi. A család ügyvédje, dr. Tran Dániel a lapnak elmondta, hogy egy volt konzul pontos számadást vezetett arról, hogy azok, akiknek vízumot ad a Hanoi Magyar Konzulátus, mikor térnek vissza Vietnamba. Ezeket az irotokat meg kellett volna kapnia a védelemnek is, azonban ez nem történt meg. Ha az iratok alapján bebizonyosodik, hogy az Európába érkezett vietnamiak időben visszatértek az országukba, az ügy teljesen új megvilágításba kerül, akár fel is menthetik őket. A következő tárgyalás tavaszra várható.

Villanyoszlopon trükközik a szexi amerikai lány: videóhttp://www.life.hu/news/20180221-villanyoszlopon-trukkozik-a-szexi-amerikai-lany-video.htmlSzexi, vicces, spontán és kapható egy kis őrültségre: ezért imádják a férfiak azt a nőt, aki trükköket csinál a villanyoszlopon. NewsOrigoIdőjárás: havazás és hófúvás miatt vészjelzés van érvénybenhttp://www.life.hu/news/20180221-idojaras-havazas-es-hofuvas-miatt-veszjelzes-van-ervenyben.htmlEddig elkényeztetett minket az időjárás, de most annál erősebben köszönt be a fagy és a hó. Figyelmezető előrejelzés van érvényben az ország több területén, ezeken a helyeken kell vigyázni. News--Időjárás: havazás, havas eső, eső, mínuszok várhatók szerdánhttp://www.life.hu/news/20180221-idojaras-havazas-havas-eso-eso-minuszok-varhatok-szerdan.htmlHa utálod a hideget és/vagy az esőt és havazást, a mai nap nem lesz a kedvenceid között, legalábbis, ami az időjárást illeti. NewsOrigoÚj neve lesz az Aréna plázának: ez lesz azhttp://www.life.hu/news/20180220-uj-neve-lesz-az-arena-plazanak-ez-lesz-az.html10 év után kap új nevet az Aréna pláza, amely Magyarország leglátogatottabb bevásárlóközpontja. Nem csak a név változik, új arculata is lesz. News--Menstruációs görcsök miatt szállítottak le a repülőről egy brit nőhttp://www.life.hu/news/20180220-menstruacios-gorcsok-miatt-szallitottak-le-a-repulogeprol-egy-brit-no.htmlMenstruációs fájdalmak miatt kellett leszállni a Dubajba tartó repülőgépről a 24 éves nőnek: nagyon felháborodott. NewsOrigoNégy nő lopott pénztárcát egy Kőbányai úti üzletből, a biztonsági kamera mindent rögzítetthttp://www.life.hu/news/20180220-negy-no-lopott-penztarcat-egy-kobanyai-uti-uzletbol-a-biztonsagi-kamera-mindent-rogzitett.htmlNégy nő pénztárcát lopott egy kőbányai üzletből. A rendrőség kéri, hogy aki felismeri őket, jelentkezzen. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.