Villanyoszlopon trükközik a szexi amerikai lány: videó

Forrás: Youtube/ViralHog -
villanyoszlop trükk szexi videó lány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi, vicces, spontán és kapható egy kis őrültségre: ezért imádják a férfiak azt a nőt, aki trükköket csinál a villanyoszlopon.

Csak most kapta fel az internet a szexi csaj videóját, pedig még szilveszter éjjelén rögzítette. A fiatal nő és a férje az utcán sétáltak a floridai Palm Harborben, amikor a nő úgy döntött, ideje feldobni valamivel a bulit. Megszabadult a magassarkújától, és felmászott a villanyoszlopra, hogy miniruhában mutasson be néhány trükköt.

Villanyoszlopon trükközik a szexi amerikai lány Forrás: Youtube/ViralHog

„Szilveszter éjjel a férjemmel sétáltunk a városban. Levettem a magassarkúmat, hogy felmásszak a villanyoszlopra és csináljak néhány trükköt" – írt a videóhoz a lánya, akiről sajnos ennél többet nem tudunk. Annyi biztos, hogy a férfiakban egy világ dőlt össze, mikor a videó megtekintése után rájöttek, hogy a nő házas.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.