Aranyérmet szereztünk a téli olimpián: nézd újra a történelmi pillanatot

téli olimpia gyorskorcsolya érem sport aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olimpia bajnok lett a férfi rövidpályás gyorskorcsolya váltónk 5000 méteren.

Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang remek versenyzéssel végzett az első helyen az 5 ezer méteres versenyszámban. A csapat ezzel 38 év után hozott haza érmet a téli olimpiáról és egyből aranyat sikerült szerezniük. Igazi történelmi siker ez, a fiúk a célbaérés után boldogan ugrottak egymás nyakába.

Ha lemaradtál róla, itt megnézheted, hogyan is nyertek!

A Vöröskereszt hasznos tanácsai a -15 fokos hidegrehttp://www.life.hu/news/20180222-a-voroskereszt-hasznos-tanacsai-a-15-fokos-hidegre-fagy.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk, érdemes újra elővenni legvastagabb téli kabátunkat, ugyanis szombaton megkezdődik a szibériai eredetű hideglevegő áramlása. Az előrejelzések szerint a jövő hét első napjaiban a derült, szélcsendes, hófedte tájakon -20, -18 fokos minimumok is előfordulhatnak. News--Kakucsi gyilkosság: sokkolták a bíróságot K. Bálint videóihttp://www.life.hu/news/20180222-kakucsi-gyilkossag-sokkoltak-a-birosagot-k-balint-videoi.htmlA bírósági tárgyaláson levetítették azokat a brutális videókat, amelyeket az M. Vivien meggyilkolásával vádolt férfi táblagépén találtak. NewsOrigo3 településen nincs áram a hó miatthttp://www.life.hu/news/20180221-3-telepulesen-nincs-aram-a-ho-miatt-tel.htmlNincs járhatatlan út az országban, ugyanakkor három településen szünetel az áramszolgáltatás a havazás miatt. NewsOrigoFelfüggesztették a rendőrt, aki megütötte a kutyájáthttp://www.life.hu/news/20180221-felfuggesztettek-a-rendort-aki-megutotte-a-kutyajat.htmlFelfüggesztették azt a Dányon szolgáló rendőrt, aki néhány napja brutálisan megbüntette kutyáját. NewsOrigoSzellentő utas miatt hajtott végre kényszerleszállást egy repülőgéphttp://www.life.hu/news/20180219-szellento-utas-miatt-hajtott-vegre-kenyszerleszallast-egy-repulogep-becsben.htmlTúl sokat szellentett egy utas a repülőgépen, amit a körülötte ülők nehezen viseltek. Dulakodás és kényszerleszállás lett a vége. NewsOrigoEgy rendőr vesztette életét az újpesti balesetben: rendőrautók ütköztekhttp://www.life.hu/news/20180216-egy-rendor-vesztette-eletet-az-ujpesti-balesetben-rendorautok-utkoztek.htmlSúlyos baleset történt Budapesten csütörtök késő este: két rendőrautó ütközött, egy rendőr életét vesztette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.