Kakucsi gyilkosság: sokkolták a bíróságot K. Bálint videói

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
gyilkosság Kakucs videó tárgyalás bíróság brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bírósági tárgyaláson levetítették azokat a brutális videókat, amelyeket az M. Vivien meggyilkolásával vádolt férfi táblagépén találtak.

Zajlik a tárgyalás K. Bálint ügyében, aki a feltételezések szerint 2016 tavaszán brutálisan, több késszúrással ölte meg a 20 esztendős M. Vivient. A vád szerint a fiatal nőt egy budapesti szórakozóhely előtt vette fel, majd a Kakucs felé vezető úton megölte, testét pedig egy Dabashoz közeli erdőben rejtette el. A holttestére a keresőcsapatok egy héttel később találtak rá.

ABlikk azt írja, maszkos őrök kísérték be a tárgyalóterembe a 22 éves K. Bálintot, aki rezzenéstelen arccal, lehajtott fejjel, egy papírra jegyzetelve ült végig. A tárgyaláson levetítették azokat a videókat, amelyeket a táblagépén találtak. A gyomorforgató felvételeken kétségbeesetten sikoltozó nők láthatóak, akiket kegyetlenül hasba szúrnak és megölnek. A lap azt írja, még a bírósági alkalmazottak is hüledezve nézték a videókat. Valószínűleg a férfi innen vehette az ötletet, hogyan ölje meg Vivient.

Sokkolták a bíróságot a brutális videók Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.