Zokogva búcsúzott a cirkuszi porondmestertől, Joó Tamástól édesanyja

Fotó: Polyák Attila - Origo -
halál porondmester anya Fővárosi Nagycirkusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hirtelen, előadás közben lett rosszul a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere, sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A tiszteletére rendezett megemlékezésen száznál is többen vettek részt, édesanyja zokogva búcsúzott fiától.

Előadás közben esett össze a Fővárosi Nagycirkusz porondmestere, a 32 éves Joó Tamás hirtelen lett rosszul, és hiába küzdöttek az életéért. A mentők 40 percen keresztül próbálták őt visszahozni, sajnos sikertelenül. A Fővárosi Nagycirkusz természetesen saját halottjának tekinti a porondmestert, tiszteletére még a temetése előtt megemlékezést tartottak, melyen száznál is több ember vett részt.

Fővárosi Nagycirkusz porondmestere 32 évesen távozott Fotó: Polyák Attila - Origo

Tamás, legyen könnyű neked odaát, és néha mosolyogj vissza a porondra!

Ripost

Borús, esős, havas idő lesz csütörtökön is: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180222-borus-esos-havas-ido-lesz-csutortokon-is-idojaras.htmlMa sem lesz nagy kedvünk kimozdulni. News--Egy 10 éves kislány, Jenei Dorottya tűnt el Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180221-egy-10-eves-kislany-jenei-dorottya-tunt-el-budapesten.html--Elkezdődött K. Bálint tárgyalása, akit M. Vivien megölésével gyanúsítanakhttp://www.life.hu/news/20180221-elkezdodott-k-balint-targyalasa-akit-m-vivien-megolesevel-gyanusitanak.htmlMegkezdődött K. Bálint tárgyalása, akit azzal gyanúsítanak, hogy viszonzatlan szerelem miatt 2016. március 4-én egy vadásztőrrel megölte M. Vivient. Számítógépén olyan elvételeket találtak, amelyeken nőket kínoznak. NewsOrigoEmbercsempészéssel vádolják Hien szüleit, most felmenthetik őkethttp://www.life.hu/news/20180221-embercsempeszessel-vadoljak-hien-szuleit-most-felmenthetik-oket.htmlHien énekesnő szüleit azzal vádolták, hogy vietnamiaknak segítettek Magyarországra jönni hamis vízumal, most azonban akár fel is mentheti őket a bíróság, hiszen védügyvédjük eljárási hibákat fedezett fel. NewsFotó: Zsigmond László/Life.huVillanyoszlopon trükközik a szexi amerikai lány: videóhttp://www.life.hu/news/20180221-villanyoszlopon-trukkozik-a-szexi-amerikai-lany-video.htmlSzexi, vicces, spontán és kapható egy kis őrültségre: ezért imádják a férfiak azt a nőt, aki trükköket csinál a villanyoszlopon. NewsOrigoIdőjárás: havazás és hófúvás miatt vészjelzés van érvénybenhttp://www.life.hu/news/20180221-idojaras-havazas-es-hofuvas-miatt-veszjelzes-van-ervenyben.htmlEddig elkényeztetett minket az időjárás, de most annál erősebben köszönt be a fagy és a hó. Figyelmezető előrejelzés van érvényben az ország több területén, ezeken a helyeken kell vigyázni. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.