Elizabeth Swaney apja, Tom megvédte lányát, azt mondja, senkinek nem okozott kárt

Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt -
téli olimpia téli olimpia 2018 síakrobatika sport Elizabeth Swaney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne emlékezne arra, amikor a minap Elizabeth Swaney síakrobata mindenféle akrobatikus mutatvány nélkül siklott a félcsőben, a végére pedig már a lendülete is elfogyott. Rengetegen támadták emiatt, apja megvédte őt. 

Eizabet Swaney síakrobata a téli olimpián magyar színekben indult, azonban a selejtezőben utolsó helyen végzett, hiszen akrobatikus mutatványok nélkül mutatta be számát, a végére pedig már a lendülete is elfogyott.

Tom Swaney szerint lánya már gyermekkorában is keményen dolgozott a sikerért Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

Sokan támadták emiatt, nem értették, miért kellett kvalifikálni őt az ötkarikás játékokra. Úgy tűnik, Tom Swaney, a sportoló apja nem bírta tovább a lányát ért vádakat, és nyilatkozott a Deadspinnek. Bár megvédte lányát, azt mondja, részben megérti annak a néhány amerikai sportolónak a dühét, akik kritizálták lányát. Azonban azt is leszögezi, hogy lánya senkinek nem árott azzal, hogy elindult a téli olimpián.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.