Melissa Ede transznemű taxis 4 millió fontot nyert, eddig csak műtétekre költött

plasztikai műtét műtét plasztikai beavatkozás transzneműek taxi orvos transzneműség kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Taxisként dolgozik a transznemű Melissa Ede, aki 4 millió fontot nyert kaparós sorsjegyen. Ebből már 30 ezer fontot költött műtétekre, hogy szebbnek, fiatalabbnak és nőiesebbnek érezhesse magát. 

Botoxon esett át, arcimplantátumot csináltatott, feltöltette ajkait és a ráncaira is volt gondja Melissa Edének, aki transznemű és taxisként dolgozik. Nemrégiben 4 millió fontot nyert kaparós srosjegyen, ebből pedig már 30 ezer fontot költött plasztikai beavatkozásokra.

Melissa Ede Forrás: Facebook/Mellisa Ede

Menyasszonya, Rachel Nason szerint jól látható a különbség a műtét előtti és a műtét utáni arcon, mint viccesen megjegyezte: párja arca a beavatkozás előtt már-már egy pulykára hasonlított - írja a Metro.

Melissa egyébként azt tervezi, itt még nem áll meg a műtétekkel, szeretne még például, hogy a fogait és az orrát is megcsináltatja. Célja, hogy szebbnek, fiatalabbnak és nőiesebbnek lássa magát.

Sugar ... remade. Enjoy

Melissa Ede (@melissaede) által megosztott bejegyzés,

A transznemű taxis egyébként kicsit sem szégyenlős számos fotót és videót tölt fel magáról közösségi oldalaira. A videókban közös például, hogy valamit mindig ragaszt kebleire. Hol pirítóst, hol pedig egy-egy kiló cukrot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.