A Teréz körúti robbantó tárgyalásán rajongói is megjelentek

Fotó: Polyák Attila - Origo -
rajongó robbantás tárgyalás Teréz körúti robbantó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn folytatódott a Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László tárgyalása. Ott voltak a szimpatizánsai is, akik még a bíróval is akartak beszélni.

A Teréz körúti robbantással gyanúsított P. László hétfői tárgyalása sem hozott túl sok eredményt. Félmosollyal az arcán érkezett, és ez így is maradt a tárgyalás szinte teljes ideje alatt, még akkor sem, amikor a bíró a helyszínen készült fotókat mutatta be, rajtuk a sérültekkel. Felolvastak 55 tanúvallomást, de P. László egyre sem reagált. A bíró végül azt is megkérdezte, hogy miért mosolyog, erre csak annyit felelt, hogy fáradt. Amikor dr. Kalina József bíró megkérdezte, hogy aludt-e, elég rejtélyesen válaszolt.

A Teréz körúti robbantó pere Fotó: Polyák Attila - Origo

"Régebben aludtam" - mondta, majd elhallgatott, és a továbbiakban egy szót sem szólt. A Bors állítása szerint

ott voltak a robbantó szimpatizánsai is,

akik minden elhangzott mondatot lejegyzeteltek, és koncepciós perről beszéltek. A tárgyalás szünetében egyikük még a bíró után is szaladt, hogy beszéljen vele.

A tárgyaláson természetesen P. László apja is ott volt, aki megjegyezte, hamarosan a lánya, vagyis László testvére is eljön a tárgyalásra, valamint arról is beszélt, hogy a fia valóban rosszul alszik a zárkában. "Sokan mondták, hogy őrjöngött, de nekik javaslom, próbálják ki, milyen ennyi időt ülni szigorított körülmények között. Ahhoz képest pedig kielégítő az állapota" - árulta el P. László apja, aki továbbra is hisz fia ártatlanságában.

Országszerte figyelmeztetések vannak érvényben a zord időjárás miatthttp://www.life.hu/news/20180227-orszagszerte-figyelmeztetesek-vannak-ervenyben-a-zord-idojaras-miatt.htmlTöbb megyében a további havazás, emellett országszerte a hófúvás veszélye miatt vannak érvényben elsőfokú figyelmeztetések.News--Összeomlott a rácsok mögött VV Fanni feltételezett gyilkosa, B. Lászlóhttp://www.life.hu/news/20180227-osszeomlott-a-racsok-mogott-vv-fanni-feltetelezett-gyilkosa.htmlMa döntenek arról, hogy VV Fanni feltételezett gyilkosa, a dunaújvárosi B. László továbbra is előzeteben marad-e.NewsOrigoFeltörte a cipő a lábát, ezért mentőt hívott egy fiatal lányhttp://www.life.hu/news/20180226-feltorte-a-cipo-a-labat-ezert-mentot-hivott-egy-fiatal-lany.htmlAz Országos Mentőszolgálat Facebookon osztotta meg életük egyik legabszurdabb segélykérését. A lány azért hívott mentőt, mert cipője feltörte a lábát, amelytől még a buliban megszabadult. Mezítláb, pénz nélkül pedig nem tudott hazamenni. Szüleit a mentők értesítették. News--A Sydney-i Fratelli Fresh étterem piacra dobta a világ legdrágább pizzájáthttp://www.life.hu/news/20180226-a-sydney-i-fratelli-fresh-etterem-piacra-dobta-a-vilag-legdragabb-pizzajat.htmlIgazi ízorgiát kínál a világ legdrágább pizzája, amely 15 ezer forintba kerül, és egy egész homár is található a feltétek között. NewsThinkstockExtrém hideg: ezt tedd, hogy ne kerülj bajbahttp://www.life.hu/news/20180226-extrem-hideg-ezt-tedd-hogy-ne-kerulj-bajba.htmlA tél utolsó hetére megérkezett az extrém hideg, amelyre érdemes alaposan felkészülnünk. News--Péniszével a kezében zaklatta tanárnőjét egy diák Iglónhttp://www.life.hu/news/20180225-peniszevel-a-kezeben-zaklatta-tanarnojet-egy-diak-iglon.htmlEgy sepciális iskola diákja a péniszével a kezében követte a pedagógust.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.