A 14-es villamoson rúgtak fejbe egy idős bácsit: 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett

Forrás: Wikipédia -
bácsi sérülés bántalmazás villamos nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 69 éves nyugdíjast bántalmazott a 14-es villamoson egy magas, vékony, agresszív férfi. Fejbe rúgta az idős bácsit, akinek 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek: senki nem segített neki.

Február 22-én este 9 óra körül a Lehel téren indulásra várakozó villamoson történt bántalmazás. Egy magas, agresszív férfi előbb az első kocsiban kötött bele néhány utasba, majd átszállt a második kocsiba, és ott hátulról fejbe rúgott egy 69 éves nyugdíjas bácsit, aki ülve várta a villamos indulását.
A bácsi próbált telefonálni, de erősen vérzett, ezért nem tudott.

A 14-es villamoson rúgtak fejbe egy bácsit Forrás: Wikipédia

Leszállt, hogy megkeresse a villamos vezetőjét, de a sofőr még nem volt a helyén, így visszaszállt a kocsiba, és a villamoson utazóktól próbált segítséget kérni, de senkitől nem kapott. „Vérzést csillapítva utazott a negyedik megállóig és leszállva jelezte a sofőrnek mi történt, aki felajánlotta, hogy elviszi az újpesti végállomásra, ahol ellátják – mentő vagy rendőri értesítés elmaradt..." – írta az Indexnek a bácsi fia. A rúgás következtében az idős ember

orra eltörött, arca, szeme környéke bevérzett,

a Honvéd kórház Sürgősségi Osztályán készült CT alapján sérülése 8 napon túl gyógyuló. A lap megkereste a BKV-t az esettel kapcsolatban, akik azt közölték, kaptak panaszbejelentést, amelynek nyomán belső vizsgálat indult, de a rendőrök is vizsgálatot indítottak, ennek lezártáig nem adhatnak felvilágosítást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.