VV Fanni-ügy: úgy tűnik B. Lászlón kívül másnak nincs köze a gyilkossághoz

Forrás: Facebook/Origo -
gyilkosság eltűnt személyek Novozánszki Fanni nyomozás VV Fanni emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három hónapja ül előzetesben B. László, akit december eleje óta VV Fanni megölésével is gyanúsítanak. A rendőrség kiemelten kezeli az ügyet, rengeteg embert kihallgatott, de nem találtak mást, akinek köze lenne a gyilkossághoz.

A gyilkosságot a mai napig tagadja B. László, azt viszont elismerte, hogy ő látható a kamerafelvételen, amin látszik, ahogy beteszi a lány élettelen testét az autójába.

A Ripost úgy értesült, hogy a nyomozók rengeteg embert hallgattak meg Fanni eltűnése ügyében, köztük Fanni barátnőjét és korábbi kuncsaftokat is, ám eddig egyikükről sem bizonyosodott be, hogy köze lehetne az eltűnéshez vagy a gyilkossághoz, ez pedig azt jelentheti, hogy a gyanúsított egyedül követhette el borzalmas tettét.

Forrás: --
Az elmúlt évek legnagyobb botrányai az Oscar-gálákról: Angelina Jolie bátyjának vallott szerelmethttp://www.life.hu/sztarok/20180228-az-elmult-evek-legnagyobb-botranyai-az-oscar-galakrol.htmlAz idei lesz a 90. Oscar-gála, emlékezzünk meg úgy erről a kerek évfordulóról, hogy felelevenítünk néhányat az elmúlt évek díjátadóinak legnagyobb botrányaiból: nagyon sok olyan esemény volt, amely visszhangot keltett, Marlon Brando távolmaradása, de Angelina Jolie vallomása se volt semmi! TV + Sztárok--Baukó Éva szakított szerelmével, botrányhősnő mivoltát is okolja amiatt, hogy nem talál párthttp://www.life.hu/sztarok/20180228-bauko-eva-szakitott-szerelmevel-botranyhosno-mivoltat-is-okolja-amiatt-hogy-nem-talal-part.htmlSzakított szerelmével Baukó Éva, az elválás okának a sok veszekedést látja, amiben szerepet játszott Éva botrányhős mivolta és a médiában való szereplés is. TV + Sztárok--Hosszú Katinka a Shane Tusuppal közös klubjába keres új edzőt a kezdők melléhttp://www.life.hu/sztarok/20180228-hosszu-katinka-a-shane-tusuppal-kozos-klubjaba-keres-uj-edzot-a-kezdok-melle.htmlGyerekek mellé keres úszásoktatót Hosszú Katinka és Shane Tusup közös vállalkozása, az Iron Aquatics. TV + Sztárok--Kiss Ramóna volt a tavalyi év legtöbbet nézett tévés személyisége lett, megis sokan bántjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-kiss-ramona-volt-a-tavalyi-ev-legtobbet-nezett-teves-szemelyisege-lett-megis-sokan-bantjak.htmlA Barátok köztben játszotta Szentmihályi Zsófi karakterét Kiss Ramóna. Miután kiszállt a sorozatból az RTL Klub műsorvezetői feladatokkal bízta meg. A nézőktől azonban kap hideget-meleget. TV + Sztárok--Csocsesz a Muzsika TV-n tér vissza a képernyőre, klarinétját is előveszihttp://www.life.hu/sztarok/20180227-csocsesz-a-muzsika-tv-n-ter-vissza-a-kepernyore-klarinetjat-is-eloveszi.htmlCsocsesz, a hazai mulatós zene egyik vezéralakja hamarosan visszatér a képernyőre, a Muzsika TV-n találkozohatnak majd vele a rajongók és azok, akik imádják a mulatós zenére ropni. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó a szentesi strandról posztolt fürdőruhás fotóthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-keresztes-ildiko-a-szentesi-strandrol-posztolt-furdoruhas-fotot.htmlKeresztes Ildikó fürdőruhás fotót posztolt Facebook-oldalára. A szentesi strandon pihent. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.