globális felmelegedés időutazás időutazó UFO üvegházhatás Randevú földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
1981-ben utazott az időben Alexander Smith, aki fotót is mutatott arról, milyen lesz a világ 2118-ban. Azt mondja, az emberek robotokkal randevúznak majd, és mindenkinek fehér ruhát hord a mindennapokban. Azt is elárulta, mikor érkeznek a földre más bolygó lakói.

Még a 21. században meglátogatják a Földet az ufók - állítja Alexander Smith, aki 1981-ben utazott 2118-ba. A The Sun cikke szerint a férfit kórházba szállították a jövőben, ahol igencsak ámulatba ejtette az őt kezelők ruházata, hiszen a jövőben mindenki kizárólag fehéret visel. Olyan nőt is látott, aki egy robotférfival randevúzott.

Az Apex TV-nek adott interjújában a férfi azt is elmondta, hogy a zenét már nem fülhallgatón keresztül hallgatjuk majd, hanem közvetlenül az agyba vezetik. És a számára legszebb zenét is a jövőben hallotta eddig.

Azt is leszögezte, hogy a Földet fenyegető legnagyobb veszélyek között van a globális felmelegedés és a tengerszint emelkedése is.

HIV-vírussal diagnosztizálták a transzszexuális Eva-t, gyíkká műttette magát - videóhttp://www.life.hu/news/20180301-hiv-virussal-diagnosztizaltak-a-transzszexualis-eva-t-gyikka-muttette-magat.htmlValaha még Richard Hernandez néven élt Eva Tiamat Medusa, az a transzszexuális nő, aki gyíkká műttette magát, miután HIV-vírust diagnosztizáltak nála. Eddig 60 ezer dollárt költött. NewsStephanie Peterson tanárnő 14 éves kisfiúval folytatott szexuális kapcsolatot (18+)http://www.life.hu/news/20180301-stephanie-peterson-tanarno-14-eves-kisfiuval-folytatott-szexualis-kapcsolatot.htmlEgy házas, 26 éves tanárnőt tartóztattak le azért, mert állítólag szexuális kapcsolatot folytatott egy 14 éves diákkal: pucér fotókat is küldözgetett magáról. NewsOrigoIdőjárás: itt várható ónos eső és havazás a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20180301-idojaras-itt-varhato-onos-eso-es-havazas-a-kovetkezo-napokban.htmlTöbb helyen havazás és ónos eső nehezítheti a közlekedést a következő napokban - hívta fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoNémeth Lajos szerint lassan, de biztosan érkezik a tavaszhttp://www.life.hu/news/20180301-nemeth-lajos-szerint-lassan-de-biztosan-erkezik-a-tavasz.htmlNémeth Lajos elárulta, enyhülés kezdődik az időjárásban és lassan, de biztosan közeleg a tavasz. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoJames Oliver, a 6491-ből visszatért időutazó szerint egy sor természeti katasztrófa jönhttp://www.life.hu/news/20180301-james-oliver-a-6491-bol-visszatert-idoutazo-szerint-egy-sor-termeszeti-katasztrofa-jon.htmlAzt állítja egy magát James Olivernek nevező férfi, hogy 6491-ből tért vissza 2018-ba, és súlyos sorscsapásokra kell felkészülünk: egy sor pusztító katasztrófa jön. NewsOrigoFérfiakkal küzdenek a ringben a mexikói pankrátornők, a női egyenjogúságért harcolnakhttp://www.life.hu/news/20180301-ferfiakkal-kuzdenek-a-ringben-a-mexikoi-pankratornok-a-noi-egyenjogusagert-harcolnak.htmlHárom női pankrátor három férfi pankrátorral küzd meg a nemek csatájában, Mexikóban, ahol nemcsak az egyéni győzelem, hanem a női egyenjogúság is a tét egy olyan országban, ahol évente több ezer nőt gyilkolnak és erőszakolnak meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.