HIV-vírussal diagnosztizálták a transzszexuális Eva-t, gyíkká műttette magát - videó

plasztikai műtét műtét transzneműek orvos plasztikai sebész transzszexualitás kórház HIV gyík
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valaha még Richard Hernandez néven élt Eva Tiamat Medusa, az a transzszexuális nő, aki gyíkká műttette magát, miután HIV-vírust diagnosztizáltak nála. Eddig 60 ezer dollárt költött. 

Eva Tiamat Medusa transzszexuális nő valaha egy bank alelnöke volt és Richard Hernandez néven élt. Miután HIV-vírust diagnosztizáltak nála, úgy gondolta, megvalósítja önmagát, éppen ezért gyíkká műttette magát - írja a Mirror.

Eddig 60 ezer dollárja fekszik a műtétek és tetoválások sorozatában a texas-i nőnek. Több beavatkozáson is átesett, például 8 szarvat csináltatott homlokára, felvágatta nyelvét, valamint orrának és fülének is extrém formát kölcsönzött operációk sorozatának segítségével. Hogy még hüllőszerűbb legyen, testének számos pontját is tetoválások borítják. De itt még nem állt meg, további 40 ezer dollár értékű műtéteket tervez.

Az 56 éves Eva azt mondja, hogy átalakulása volt a legnagyszerűbb utazása élete során. Reméli, hogy története segít majd olyan embereknek, akik szintén nehéz időkön mentek át, és elveszítették a reményt.

James Oliver, a 6491-ből visszatért időutazó szerint egy sor természeti katasztrófa jönhttp://www.life.hu/news/20180301-james-oliver-a-6491-bol-visszatert-idoutazo-szerint-egy-sor-termeszeti-katasztrofa-jon.htmlAzt állítja egy magát James Olivernek nevező férfi, hogy 6491-ből tért vissza 2018-ba, és súlyos sorscsapásokra kell felkészülünk: egy sor pusztító katasztrófa jön. NewsOrigoFérfiakkal küzdenek a ringben a mexikói pankrátornők, a női egyenjogúságért harcolnakhttp://www.life.hu/news/20180301-ferfiakkal-kuzdenek-a-ringben-a-mexikoi-pankratornok-a-noi-egyenjogusagert-harcolnak.htmlHárom női pankrátor három férfi pankrátorral küzd meg a nemek csatájában, Mexikóban, ahol nemcsak az egyéni győzelem, hanem a női egyenjogúság is a tét egy olyan országban, ahol évente több ezer nőt gyilkolnak és erőszakolnak meg. News--Hatalmas fordulat VV Fanni ügyében: DNS-mintát vesznek a feltételezett gyilkos ügyvédjétőlhttp://www.life.hu/news/20180301-hatalmas-fodulat-vv-fanni-ugyeben-dns-mintat-vesznek-a-feltetelezett-gyilkos-ugyvedjetol.htmlHárom ember DNS-ét találták azon a kötélen, ami VV Fanni elrablójának kocsijából származik. Egy a lányé, egy az előzeteben ülő B. Lászlóé, a harmadik minta tulajdonosa pedig egyelőre még ismeretlen - írja a Bors. NewsOrigoVV Fanni-ügy: úgy tűnik B. Lászlón kívül másnak nincs köze a gyilkossághozhttp://www.life.hu/news/20180228-vv-fanni-ugy-ugy-tunik-b-laszlon-kivul-masnak-nincs-koze-a-gyilkossaghoz.htmlHárom hónapja ül előzetesben B. László, akit december eleje óta VV Fanni megölésével is gyanúsítanak. A rendőrség kiemelten kezeli az ügyet, rengeteg embert kihallgatott, de nem találtak mást, akinek köze lenne a gyilkossághoz. News--Junaid Ahmed napi 200 képet készít és 3 órát készülődik, hogy tökéletes szelfiarca legyenhttp://www.life.hu/news/20180228-junaid-ahmed-napi-200-kepet-keszit-es-3-orat-keszulodik-hogy-tokeletes-szelfiarca-legyen.htmlA 22 éves Junaid Ahmed a közösségi média szenvedélybetege lett. Minden nap 200 képet készít magáról, a legjobbakat közzéteszi, ami pedig nem éri el a 600 kedvelést, mehet a kukába. News--Éjszaka akár -20 fok is lehet, kiadták a másodfokú riasztásthttp://www.life.hu/news/20180228-ejszaka-akar-20-fok-is-lehet-kiadtak-a-masodfoku-riasztast.htmlAz idei tél leghidegebb éjszakájára készülhetünk, három megyében másodfokú riasztás van kiadva az extrém hideg miatt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.