Szellemet látott a babamonitoron alvó kislánya mellett az anya, Bonnie Moore: fotó

baba lélek monitor anya szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb szülőhöz hasonlóan Bonnie Moore is beszerzett egy babamonitort, hogy mindig biztonságban tudja a kislányát, de egy alkalommal olyan dolgot látott, amire nem volt felkészülve: valami feküdt a gyermeke mellett.

Bonnie Moore szereti biztonságban tudni a kislányát, ezért szerzett be egy babamonitort, azt azonban nem gondolta, hogy éppen emiatt fogja kiverni majd a víz. Egy nap ugyanis, amikor rápillantott a monitorra felfedezett egy alakot a képen az alvó kislánya mellett. Rögtön megrémült.

Szellemet látott a babamonitoron alvó kislánya mellett az anya Forrás: Bonnie Moore

„Őszintén szólva, nem tudtam, mit tegyek" – mondta az anya és hozzátette, letagadhatatlan, hogy valami a kislányán kívül is látszik a felvételen. „A lányom a képernyő alján van, ha felnagyítjuk a képet látható, hogy ez a valami ott fekszik mögötte" – mondta Bonnie, aki másoknak is megmutatta a fotót, a legtöbben úgy gondolják, hogy egy másik gyermek lelke látható a képen, és azért jelent meg, hogy vigyázzon a kislányra – írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.