Több embernek is köze lehet Novozánszki Fanni halálához

Forrás: RTL Sajtóklub -
gyilkosság Novozánszki Fanni nyomozás VV Fanni emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig úgy tűnt, hogy B. Lászlón kívül senki másnak nincs köze Noviozánszki Fanni halálához, de a legfrissebb hírek szerint a rendőrség ismét vizsgálódik az állítólagos barátnő, egy bizonyos Erika irányába is. Ő az a nő, aki Fanni eltűnésekor a lány lakásán járt és egy bizonyos noteszt keresett égre-földre. 

Erikát a rendőrség már korábban is kihallgatta, sőt egy éjszakára is bent tartották, ám végül elengedték. Most azonban ismét kihallgatják, mert az ügyben elrendelt szakértő úgy véli, köze lehet VV Fanni eltűnéséhez - írja a Blikk.

Új fejlemény VV Fanni-ügyében Forrás: RTL Sajtóklub

"Figyelmeztettem Fannikát, hogy vigyázzon, mert nem érzem őszintének ezt a nőt. Nem hallgatott rám. Akkor is rohant, amikor a nő bajba került, és pénzre volt szüksége. Ami nekem a leginkább furcsa volt, hogy amikor elmentünk kipakolni Fanni albérletét, jött a lányom noteszát keresni. A portástól a házban lévő kamerák felvételeit akarta elkérni. Egyre inkább az az érzésem, hogy a lányom halálához több embernek is köze van" - mondta el a lapnak Fanni édesanyja, Novozánszki Katalin.

VV Fanni-ügy: úgy tűnik B. Lászlón kívül másnak nincs köze a gyilkossághozhttp://www.life.hu/news/20180228-vv-fanni-ugy-ugy-tunik-b-laszlon-kivul-masnak-nincs-koze-a-gyilkossaghoz.htmlHárom hónapja ül előzetesben B. László, akit december eleje óta VV Fanni megölésével is gyanúsítanak. A rendőrség kiemelten kezeli az ügyet, rengeteg embert kihallgatott, de nem találtak mást, akinek köze lenne a gyilkossághoz. News--Kritikus a helyzet az ország nyugati részében a hófúvás és extrém hideg miatthttp://www.life.hu/news/20180228-kritikus-a-helyzet-az-orszag-nyugati-reszeben-a-hofuvas-es-extrem-hideg-miatt-idojaras.htmlBár a Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján a hóesés napközben már alábbhagy, még mindig kritikus a helyzet az ország nyugati részében. News--Az Északi-sarknál melegebb lesz, mint a jövő héten Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20180224-az-eszaki-sarknal-melegebb-lesz-mint-a-jovo-heten-magyarorszagon.htmlAz Északi-sarknál jóval melegebb lesz, mint Magyarországon - jellemezte a várható időjárást szombaton Facebook-oldalán a meteorológiai szolgálat, amely az extrém hideg miatt vasárnapra több megyére elsőfokú figyelmeztetést adott ki. News--Egy 10 éves kislány, Jenei Dorottya tűnt el Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180221-egy-10-eves-kislany-jenei-dorottya-tunt-el-budapesten.html--Meghalt Henrik herceg, II. Margit dán királynő férjehttp://www.life.hu/news/20180214-meghalt-henrik-herceg-ii-margit-dan-kiralyno-ferje.htmlMeghalt Henrik herceg, II. Margit dán királynő férje. A halálhírt szerda hajnalban közölte a dán királyi palota.News--Újra havazhat: időjáráshttp://www.life.hu/news/20180211-ujra-havazhat-idojaras.htmlVasárnap délután többórás napsütésre lehet számítani, de a jövő hét elején megint havas esőre, a hegyekben havazásra van kilátás. Legalább hideg nem lesz.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.