Gluténmentes vodka és szexjátékok is vannak a 25 millió forint értékű Oscar-csomagban

Oscar-díj ajándékcsomag luxus szex ajándék utazás érkezés Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem titok, hogy már azok is ajándékkal távozhatnak az Oscar-gáláról, akik nem nyerik meg az aranyszobrocskát. Az ide exkluzív ajándékcsomagban olyan luxus homikat találni mint a gyémántnyaklánc vagy épp a prémium kategóriás szexjátékok. A csomag összértéke pedig 100 ezer dollár, azaz 25 millió forint.

Luxus fogorvosi kezelés, 24 karátos arany arcmaszk és gyémántnyaklánc is van azok között az ajándékok között, melyeket az Oscar-díjra jelöltek vehetnek át a díjkiosztón. A exkluzív csomag tartalma még többek között például egy nem mindennapi edzés a sztárok trénerével vagy épp néhány pérémium kategóriás szexjáték - írja a Page Six.

Nemcsak az aranyszoborral, hanem számos luxustermékkel is gazdagabbak lesznek a jelöltek Forrás: Antonio Diaz

De ez még mindig nem minden, hiszen a 90. Oscar-gálán résztvevő hírességek nemcsak kezelésekkel, tárgyi ajándékokkal és esetleg az aranyszobrocskával térhetnek majd haza, hiszen utazásokat is rejt a csomag. Lehetőség nyílik például arra, hogy Mexikóban vagy Granadában vakációzzanak, de ne feledkezzünk meg az ajándékba kapott gluténmentes csokoládés vodkáról sem.

Egy kínai krém teljesen eltüntette egy nő szemöldökét: videóhttp://www.life.hu/news/20180304-egy-kinai-krem-teljesen-eltuntette-egy-no-szemoldoket-video.htmlEgy brit nő az internetről rendelt egy krémet, amit rákent a szemöldökére: teljesen eltűnt.NewsOrigoVác közelében hókotróval ütközött egy autó, egy rendőr megsérült, egy nő életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20180304-vac-kozeleben-hokotroval-utkozott-egy-auto-egy-rendor-megserult-egy-no-eletet-vesztette.htmlEgy hókotró és egy személyautó ütközött össze Vác határában szombaton éjjel. Az autóban utazók közül 2-en megsérültek, egy 30 év körüli nő pedig meghalt. Az gépkocsi egyik utasa egy rendőr. News--Fiatal magyar édesapa halt meg egy ausztriai balesetbenhttp://www.life.hu/news/20180303-fiatal-magyar-edesapa-halt-meg-egy-ausztriai-balesetben.htmlA szerencsétlenség február 15-én történt, Bécs Floridsdorf nevű városrészében. Zsolt az ütközés után pár perccel meghalt. NewsThinkstockHavazás és ónos eső: elsőfokú riasztás van érvénybenhttp://www.life.hu/news/20180302-havazas-es-onos-eso-elsofoku-riasztas-van-ervenyben.htmlHavazás és ónos eső miatt továbbra is elsőfokú riasztás van érvényben néhány megyénkben. Van, ahol hófúvás is előfordulhat. News5000 éves múmiákon találtak tetoválásokat brit kutatókhttp://www.life.hu/news/20180302-5000-eves-mumiakon-talaltak-tetovalasokat-brit-kutatok.htmlBrit kutatók 5000 éves múmiákon találtak tetoválásokat, ezek pedig 1000 évvel korábbról származnak, mint ahogyan eddig datálták az első ilyen jellegű testmódosításokat. További érdekesség, hogy ekkor már nőkön és férfiakok is találtak a bőr alá festett jeleket. News--Halált okozó testi sértés miatt meghalt egy nő Szigetszentmiklósonhttp://www.life.hu/news/20180302-halalt-okozo-testi-sertes-miatt-meghalt-egy-no-szigetszentmikloson.htmlHoltan találtak egy nőt Szigetszentmiklóson csütörtök éjszaka. Halált okozó testi sértés miatt vett őrizetbe egy férfit a rendőrség. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.