Vác közelében hókotróval ütközött egy autó, egy rendőr megsérült, egy nő életét vesztette

hókotró halál Vác baleset rendőr tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hókotró és egy személyautó ütközött össze Vác határában pénteken éjjel. Az autóban utazók közül 2-en megsérültek, egy 30 év körüli nő pedig meghalt. Az gépkocsi egyik utasa egy rendőr.

Hókotróval ütközött egy személyautó pénteken éjjel Vácnál, a 2-es főúton, a balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig meghalt. A Bors információi szerint a hókotró hátulról rohant bele és gyűrte össze a Seat Arosa típusú gépjárművet, de a baleset körülményei hivatalosan még tisztázatlanok.

Hókotróval ütközött egy személyautó, egy ember meghalt (képünk illusztráció) Forrás: MTI/Komka Péter

Úgy tudni, hogy az autóban lévő egyik utas rendőr, az elhunyt pedig egy 30 év körüli nő volt. "A gépjármű hátsó ülésén utazó 30 év körüli hölgy a gépjármű roncsaiban rekedt. Őt a helyszínre kiérkező váci hivatásos tűzoltók szabadították ki. Sérülései sajnos olyan súlyosak voltak, hogy azokba a helyszínen belehalt. A balesetben további egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült" - mondta a Váconline-nak Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A Bors azt írja, hogy baleseti helyszíni szemlét a Váci Rendőrkapitányság helyett, a Pest Megyei Főügyészség irányította, ami abban az esetben történik, ha hivatali személy is érintett a balesetben. Dr. Gyugyi Csilla a Pest Megyei Főügyészség szóvivője megerősítette a lap értesülését, miszerint az egyik sérült egy rendőr.

Egy kínai krém teljesen eltüntette egy nő szemöldökét: videóhttp://www.life.hu/news/20180304-egy-kinai-krem-teljesen-eltuntette-egy-no-szemoldoket-video.htmlEgy brit nő az internetről rendelt egy krémet, amit rákent a szemöldökére: teljesen eltűnt.NewsOrigoFiatal magyar édesapa halt meg egy ausztriai balesetbenhttp://www.life.hu/news/20180303-fiatal-magyar-edesapa-halt-meg-egy-ausztriai-balesetben.htmlA szerencsétlenség február 15-én történt, Bécs Floridsdorf nevű városrészében. Zsolt az ütközés után pár perccel meghalt. NewsThinkstockHavazás és ónos eső: elsőfokú riasztás van érvénybenhttp://www.life.hu/news/20180302-havazas-es-onos-eso-elsofoku-riasztas-van-ervenyben.htmlHavazás és ónos eső miatt továbbra is elsőfokú riasztás van érvényben néhány megyénkben. Van, ahol hófúvás is előfordulhat. NewsFotó: Mudra László - Origo5000 éves múmiákon találtak tetoválásokat brit kutatókhttp://www.life.hu/news/20180302-5000-eves-mumiakon-talaltak-tetovalasokat-brit-kutatok.htmlBrit kutatók 5000 éves múmiákon találtak tetoválásokat, ezek pedig 1000 évvel korábbról származnak, mint ahogyan eddig datálták az első ilyen jellegű testmódosításokat. További érdekesség, hogy ekkor már nőkön és férfiakok is találtak a bőr alá festett jeleket. News--Halált okozó testi sértés miatt meghalt egy nő Szigetszentmiklósonhttp://www.life.hu/news/20180302-halalt-okozo-testi-sertes-miatt-meghalt-egy-no-szigetszentmikloson.htmlHoltan találtak egy nőt Szigetszentmiklóson csütörtök éjszaka. Halált okozó testi sértés miatt vett őrizetbe egy férfit a rendőrség. News--Így éld túl a hideget: vicces és hasznos tanácsok egy videóbanhttp://www.life.hu/news/20180302-igy-eld-tul-a-hideget-vicces-es-hasznos-tanacsok-egy-videoban.htmlEgy aranyos videót készített a BBC a hideg országok lakóiról, akik elmondták javaslataikat, hogyan érdemes védekezni a fagyok ellen. NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.