Rejtélyes nyomokat találtak a hóban: azt gyanítják, ufók voltak

kutatás rejtély ufó földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös nyomra bukkantak az ufókutatók az elhagyatott Déli-Georgia szigeten. Sokan azt gyanítják, ufók szálltak le a környéken, de mások szerint van ésszerű magyarázat a történtekre.

A Secureteam10 nevű ufókutató csoport egy Déli-Georgián készült műholdfelvételt vett alaposan szemügyre. Kiszúrták, hogy a Tűzföld és az Antarktiszi-félsziget között elterülő elhagyatott szigeten látszik egy hosszú, nagyjából egy kilométeres csík és egy furcsa alakzat. Mindez egy hegyről vezet lefelé. Ők azt gyanítják, hogy a hegyen esetleg egy űrbaleset történhetett, ugyanakkor a videó egyik kommentelője, aki állítása szerint többször is megfordult a szigeten, azt írja, biztos benne, hogy csak egy nagyobb kődarab, ami lecsúszott a hegyről - számolt be róla a Mirror.

A felvételt itt nézheted meg:

Egy kutató elárulta, így élhetünk a halálunk után ishttp://www.life.hu/news/20180305-egy-kutato-elarulta-igy-elhetunk-a-halalunk-utan-is.htmlEgy amerikai kutató állítja, van egy módszer arra, hogyan élhetünk tovább halálunk után is. NewsOrigoÉvek óta nem fürdött: ő a világ legpiszkosabb embere - Videóhttp://www.life.hu/news/20180305-evek-ota-nem-furdott-o-a-vilag-legpiszkosabb-embere-video.htmlA civilizációtól távol, a semmi középén él egy 80-as éveiben járó iráni férfi, aki évek óta nem fürdött. News--Rejtélyes kuncsaftjától rettegett VV Fannihttp://www.life.hu/news/20180305-rejtelyes-kuncsaftjatol-rettegett-vv-fanni.htmlA nyomozók ismét kihallgatták VV Fanni legjobb barátnőjét - tudta meg a Blikk. A nőt a Fanni telefonjában szereplő férfiakról faggatták. A fejleményekről Fanni édesanyja nyilatkozott. News--Még hó is jöhet, de mindenképp enyhül az idő a hét első felébenhttp://www.life.hu/news/20180304-meg-ho-is-johet-de-mindenkepp-enyhul-az-ido-a-het-elso-feleben.htmlMég ne tegyük el a hótaposót és a csizmákat, hiszen még az országban többfelé várható havazás, de a hét első felében mindenképp enyhülésre számíthatunk. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoGluténmentes vodka és szexjátékok is vannak a 25 millió forint értékű Oscar-csomagbanhttp://www.life.hu/news/20180304-glutenmentes-vodka-es-szexjatekok-is-vannak-a-25-millio-forint-erteku-oscar-csomagban.htmlNem titok, hogy már azok is ajándékkal távozhatnak az Oscar-gáláról, akik nem nyerik meg az aranyszobrocskát. Az ide exkluzív ajándékcsomagban olyan luxus homikat találni mint a gyémántnyaklánc vagy épp a prémium kategóriás szexjátékok. A csomag összértéke pedig 100 ezer dollár, azaz 25 millió forint. NewsOrigoVác közelében hókotróval ütközött egy autó, egy rendőr megsérült, egy nő életét vesztettehttp://www.life.hu/news/20180304-vac-kozeleben-hokotroval-utkozott-egy-auto-egy-rendor-megserult-egy-no-eletet-vesztette.htmlEgy hókotró és egy személyautó ütközött össze Vác határában pénteken éjjel. Az autóban utazók közül 2-en megsérültek, egy 30 év körüli nő pedig meghalt. Az gépkocsi egyik utasa egy rendőr. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.