Két fejjel született egy kislány Kambodzsában, küzd az életéért - videó

ikrek Születés Kambodzsa szülés anya gyermek iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem volt ultrahangos vizsgálaton az a kambodzsani nő, aki kétfejő babát hozott a vilgára. A kislány szívhangja egyelőre nagyon gyenge, az orvosod mindent megtesznek, hogy életben tartsák. 

Egy teste és két feje van annak a kambodzsai kislánynak, aki nemrégiben született. Édesanyja soha nem volt ultrahangos vizsgálaton, így azt hitte, csak egy, az átlagosnál nagyobb méretű csecsemővel várandós - írja a Mirror.

A 35 éves Ket May-nek fogalma sem volt, hogy mit lát majd a szülőszobában, azonban sokkal jobban megdöbbentette az, hogy a sziámi ikrek nem elég erősek. Szívhangja gyenge, az orvosok küzdenek az életéért. A babának egyébként először a lábai bukkantak elő, ezután látta az orvos, hogy a pici testhez két fej kapcsolódik. A szülőszobában eluralkodott a döbbenet.

"Szerettem volna boldog lenni, de ehelyett feldúlt voltam. Nem értem, miért történik ez, a kisbabám nem erős" - mondta az édesanya, akit férje és három egészséges gyermeke vár haza otthonába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.