Eltűnt otthonából a 9 éves Borbély Zoltán Debrecenben

Forrás: Police.hu -
eltűnt Debrecen gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kilencéves kisfiú, Borbély Zoltán március 6-án, kedden tűnt el debreceni otthonából, azóta senki nem látta. Nagy erőkkel keresi a rendőrség, de egyelőre nem akadtak a nyomára. Aki tud, segítsen!

Borbély Zoltán március 6-án, kedden tűnt el debreceni otthonából. Azóta senki nem látta, és nem is adott életjelet magáról. A rendőrség nagy erőkkel keresi a 9 éves gyermeket, de egyelőre nem sikerült a nyomára bukkanni. A Debreceni Rendőrkapitányság ezért a lakosság segítségét kéri: ha valaki a képen látható fiatal tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, akkor jelentkezzen személyesen.

Eltűnt otthonából egy 9 éves kisfiú Debrecenben Forrás: Police.hu

Ezt a Debreceni Rendőrkapitányságon teheti meg (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.