A japán kisfiú épp olyan nadrágot visel, mint az aszfalt, levitációnak hitték az internetezők

kisfiú Japán lebegés internet levitáció közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb internetező szemét becsapta az a fotó, melyen egy japán kisfiú sétál az édesanyjával. Első pillantásra úgy tűnik, mintha lebegne, azonban ha jobban megnézzük, már látszik, hogy a nadrágja pont olyan mintázatú, mint az aszfalt, amin sétál.

A kisfiú édesanyja töltötte fel Twitterre a képet, ami internetezők tömegét csapta be: úgy tűnik, mintha a kisfiú a levitáció művészetét gyakorolná, azaz lebeg - írja a soranews24. Az anyuka éjszakai műszakból ért haza, fáradt szemei miatt ő is azt hitte, kisfia lebegett a járda felett, amikor a nagymamájával sétált. De posztjában azt írta: még kipihenten is zavarba ejtő a fotó.

A csöppség nadrágja első ránézésre szakasztott olyan mint az aszfalt, amin sétál. Azonban, ha jobban megvizsgáljuk a fotót, már látszik a különbség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.