Sérülés nyomai nem látszottak azon a 150 kilós halon, amelyet kivetett a víz Queensland államban

állat természet állatok hal állatvilág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő méretekkel rendelkező halat vetett partra a víz az ausztráliai Queensland államban. Az állat súlya a 150 kilogrammot is elérheti.

Sérülés nyomai nem látszanak rajta, így valószínűleg a kora miatt pusztult el az a hal, amelyet nemrégiben vetett partra a víz az ausztráliai Queensland államban - írja a Budaberg News Mail.

Hatalmas halat találtak a vízparton Forrás: Riley Lindholm

Az állatot egy bizonyos John Lindholm találta meg, aki még soha nem látott ekkora halat, azt mondja, súlya bizonyára akár a 150 kilogrammot is elérheti. Pillanatnyilag nem tudni, hogy a kopoltyús milyen fajba tartozik, Lindholm szerint egy Epinephelinae csoportba tartozó állatról lehet szó.

Lehet, hogy nem egyedül volt a lakásban a negyedikről kizuhant kistarcsai kislány, Pannahttp://www.life.hu/news/20180308-lehet-hogy-nem-egyedul-volt-a-lakasban-a-negyedikrol-kizuhant-kistarcsai-kislany-panna.htmlTavaly májusban zuhant ki a negyedik emeletről a kistarcsai kislány, de az ügyben még nem zárult le a nyomozás: felmerült a gyanú, hogy a gyermek mégsem volt egyedül. News--A japán kisfiú épp olyan nadrágot visel, mint az aszfalt, levitációnak hitték az internetezőkhttp://www.life.hu/news/20180308-a-japan-kisfiu-epp-olyan-nadragot-visel-mint-az-aszfalt-levitacionak-hittek-az-internetezok.htmlA legtöbb internetező szemét becsapta az a fotó, melyen egy japán kisfiú sétál az édesanyjával. Első pillantásra úgy tűnik, mintha lebegne, azonban ha jobban megnézzük, már látszik, hogy a nadrágja pont olyan mintázatú, mint az aszfalt, amin sétál. NewsAFPNemzetközi nőnap: így ünnepli a Google a hölgyekethttp://www.life.hu/news/20180308-nemzetkozi-nonap-igy-unnepli-a-google-a-holgyeket.htmlTermészetesen a Google sem feledkezik meg a hölgyeről, a nemzetközi nőnap alkalmából különleges dologgal készült. NewsOrigoHalálos autóbaleset történt az éjjel Budapesten a repülőtérre vezető útonhttp://www.life.hu/news/20180308-halalos-autobaleset-tortent-az-ejjel-budapesten.htmlHalálos autóbaleset történt Budapesten, egy kisbusz és egy gépkocsi ütközött össze a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es termináljának felvezető útján csütörtökre virradó éjjel - közölte a katasztrófavédelem a honlapján. NewsThinkstockEgy fej és arc nélküli varangyot talált egy kutatócsoport egy connecticuti erdőbenhttp://www.life.hu/news/20180307-egy-fej-es-arc-nelkuli-varangyot-talalt-egy-kutatocsoport-egy-connecticuti-erdoben.htmlNem mindennapi állatra lett figyelmes egy kutatócsoport Connecticutban, a varangyosbéka ugyanis fej nélkül csúszott-műszott az erdőben. NewsOrigoA mezőfalvi nőt meggyilkoló férfit holttest nélkül is elítélhetik, talán VV Fanni ügyében is van reményhttp://www.life.hu/news/20180307-a-mezofalvi-not-meggyilkolo-ferfit-holttest-nelkul-is-elitelhetik-talan-vv-fani-ugyeben-is-van.html15 év fegyházra ítélte a bíróság azt a férfit, aki 2010-ben megölt egy mezőfalni nőt. A holttest nem került elő az eljárás során, talán ez a tény jelenthet reményt Novozánszki Fanni meggyilkolásának ügyében is, ugyanis még az ő holttestét sem találták meg. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.