Nem fért el a mentő egy 200 éves fától, meghalt egy szívbeteg férfi

mentő halál természet szívbeteg tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghalt egy szívbeteg férfi, mert nem fér el a mentő az úton álló 200 éves ősfától. Az özvegy pereskedik az önkormányzattal. Leányfalu polgármestere szerint az úton egy kisteherautó is elfér. 

A mentők gyalog közelítették meg a házat, mert nem fértek el az úton álló 200 éves ősfától. A szívbeteg féri, akihez siettek, meghalt. Az özvegye szerint az időveszteség okozta férje halálát, most a település, Leányfalu önkormányzatával perskedik. Az eset még decemberben történt.

A Tényeknek a polgármester, Loszmann János elmondta: egy 200 éves ősfáról van szó, amelyből mindössze egy található a településen. Szerinte az úton egy kisteherautó is elfér, az özvegy szomszédja is módosította miatta kerítését. A Tények az Országos Mentőszolgálatot is megkereste kérdéseivel, de adásukig nem kaptak választ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.