Kenézy Gyula Kórházban tűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kigyulladt a debreceni Kenézy Gyula Kórház egyik kórterme vasárnap reggel, a tűz miatt 52 embernek el kellett hagynia az épületet - közölte a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Papp-Kunkli Nóra tűzoltó hadnagy tájékoztatása szerint egy második emeleti helyiségben hat ágy kapott lángra. Az esethez nagy erőkkel vonultak ki a debreceni és a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók, akik a megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával eloltották a tűzet. Az épületből 52 embert biztonságos helyre menekítettek ki a tűzoltók, akik jelenleg is dolgoznak a helyszínen - tette hozzá a szóvivő.

Drogelvonóra ment az Oltári csajok Biancájahttp://www.life.hu/sztarok/20180311-drogelvonora-ment-az-oltari-csajok-biancaja-akit-danics-dora-alakit.htmlA végéhez közeledik at RTL 2 Oltári csajok sorozata, és ha jól sejtjük a szereplők élete is jó irányt vesz. Hogy miként, még nem tudni, azt azonban igen, hogy a Danics Dóra által megformált Bianca drogelvonóra ment. TV + SztárokOrigoPucérra vetkőzött Hernádi Judit lánya, Tarján Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20180311-pucerra-vetkozott-hernadi-judit-lanya-tarjan-zsofi.htmlAz grafikus-énekesnő egy aktkép mögé bújt. Bár sok nem látszik belőle: vélhetően teljesen meztelen. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó unokája nem jelent meg a legújabb tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-pecsi-ildiko-unokaja-nem-jelent-meg-a-legujabb-targyalason.htmlKedd délután folytatódott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pere, amelyre beidézték Pécsi Ildikó fiát és unokáját is. Utóbbi nem jelent meg a tárgyaláson, így azt elnapolták. TV + Sztárok--Anyukaként telnek Csobot Adél napjaihttp://www.life.hu/sztarok/20180302-anyukakent-telnek-csobot-adel-napjai-glamour-gala.htmlCsobot Adél másodjára nyert a Glamour díjátadóján, most a közösségi médiában elért sikereit díjazták az énekesnőnek. Adél a Life.hu-nak arról beszélt, hogyan telnek a hétköznapjai, amióta édesanya lett. TV + Sztárok--Ezt üzente a leszbikus színésznő utoljára szerelmének, Krencsey Hellánakhttp://www.life.hu/sztarok/20180224-ezt-uzente-a-leszbikus-szineszno-utoljara-szerelmenek-krencsey-hellanak-viaszbaba.htmlHónapok óta követhetjük Krencsey Helga, a Viaszbaba szerzője blogját. A fiatal nő most megosztotta a színésznő utolsó, neki írt üzenetét. TV + SztárokOrigoMegütötte az Oltári csajok Pétere társát, Angéláthttp://www.life.hu/sztarok/20180224-megutotte-az-oltari-csajok-petere-tarsat-angelat-rtl-2-sorozat.htmlHatalmasat csalódott az Oltári csajok legidősebb Erdész lánya alkalmi partnerében és üzlettársában. A férfi lefeküdt egy másik nővel - aki ráadásul Angéla volt főnöke és vetélytársa -, tettének pedig súlyos következményei lettek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.