Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalát Nagykállónál

autópálya kamion autóbaleset M3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A belső szalagkorlátnak ütközött egy kamion az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Nagykálló közelében szombat este, a sztráda érintett szakaszát teljesen lezárták - közölte honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A tájékoztatás szerint a 239-es kilométernél történt balesetben a kamionsofőr megsérült, a szalagkorlát pedig mintegy negyven méter hosszan megrongálódott.

A balesethez a nyírbátori hivatásos tűzoltók és a baktalórántházi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést.

Tetoválásai miatt lett az internet sztárja a pucérkodó modell (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180317-tetovalasai-miatt-lett-az-internet-sztarja-a-pucerkodo-modell-klaudia.htmlKülönleges helyeken és helyzetekben meztelenkedik a tetovált testű szlovák modell, Klaudia.TV + SztárokOrigoNagy feladat előtt áll a rákbeteg Székhelyi Józsefhttp://www.life.hu/sztarok/20180317-nagy-feladat-elott-all-a-rakbeteg-szekhelyi-jozsef.htmlÉnekes szereppel tér vissza a színpadra a rákbeteg Székhelyi József. A színésznél tavaly diganosztizáltak tüdődaganatot.TV + SztárokOrigoBudapesti étteremben evett Claire Daneshttp://www.life.hu/sztarok/20180317-budapesti-etteremben-evett-claire-danes.htmlIgencsak meglepődtek a Cupákos étterem dolgozói és vendégei, amikor besétált hozzájuk a Golden Globe-díjas színésznő, Calire Danes.TV + Sztárok--Berki Krisztián és új barátnője, Mazsi autóbalesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20180317-berki-krisztian-es-uj-baratnoje-mazsi-autobalesetet-szenvedett.htmlBerki Krisztián a Nánási úton ütközött össze egy BKK busszal - tudta meg az RCNews.TV + SztárokOrigoNemzetközi versenyen indul Liptai Claudia lányahttp://www.life.hu/sztarok/20180317-nemzetkozi-versenyen-indul-liptai-claudia-lanya.htmlLiptai Claudia nagyon büszke lányára, Pankára. A tornászlány ugyanis egy nemzetközi versenyen, Franciaországban méretteti meg magát.TV + SztárokOrigoÍtéletidő: több megyében harmadfokúra emelték a figyelmeztetésthttp://www.life.hu/sztarok/20180317-iteletido-tobb-megyeben-harmadfokura-emeltek-a-figyelmeztetest.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat által szombat délelőtt az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzés szerint Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Heves és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében van érvényben a legmagasabb fokú (piros) figyelmeztetés a hófúvás miatt.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.