Meztelenül mászott fel egy nő a villanypóznára: halálra rázta (18+)

áramütés halál meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltétezhetően valamilyen drog hatása alatt állhatott. 

A Live Leakre töltötték fel azt rettenetes felvételt, amin azt látni, ahogy egy meztelen nő, felmászik az elektromos póznára, ami pillanatokkal később halálra rázza.

Időjárás-előrejelzés március második felérehttp://www.life.hu/news/20180318-idojaras-elorejelzes-marcius-masodik-felere.htmlKedden és szerdán még előfordulhat havazás, de a hét vége felé lassú felmelegedés várható.News--Ennyivel drágulhat a tojás húsvétrahttp://www.life.hu/news/20180318-ennyivel-dragulhat-a-tojas-ara-husvetra-tavaly-60-forint-volt-egy-darab.htmlA most 51-53 forintba kerülő tojások drágulhatnak az ünnepekre - számolt be a Tények.NewsOrigoHóvihar: 15 ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Jász-Nagykun-Szolnok megyébenhttp://www.life.hu/news/20180318-hovihar-15-ezer-haztartasban-szunetel-az-aramszolgaltatas-jasz-nagykun-szolnok-megyeben.htmlA rendkívüli időjárás miatt mintegy 15 ezer háztartásban szünetel az áramszolgáltatás Jász-Nagykun-Szolnok megyében - közölte az áramszolgáltató E.ON sajtószóvivője vasárnap délelőtt az MTI-vel. A leginkább érintett település Tiszaföldvár, Mezőtúr, Karcag, Öcsöd, Túrkeve és Törökszentmiklós; összesen 15 ezer fogyasztási helyen van probléma. A meghibásodásokat jellemzően a vezetékekre rakódó jég súlyterhelése miatti vezetékszakadások, oszloptörések okozzák. News--A katonák továbbra is készenlétben állnak az időjárás miatthttp://www.life.hu/news/20180318-a-katonak-tovabbra-is-keszenletben-allnak-az-idojaras-miat.htmlA katonák segítségére is számíthatnak a szélsőséges időjárásban az emberek - közölte a Honvédelmi Minisztérium vasárnap reggel az MTI-vel. Eddigi tevékenységük során - szombat éjszaka és vasárnap reggel - több, árokba csúszott jármű mentésében nyújtottak segítséget az M3-as autópályán és a 4-es számú főúton. NewsOrigoElőször találkozik a lánya megölésével vádolt K. Bálinttal M. Vivien édesanyjahttp://www.life.hu/news/20180318-eloszor-talalkozik-a-lanya-megolesevel-vadolt-k-balinttal-m-vivien-edesanyja-a-brosagon.htmlHétfőn bíróság elé áll a halálra szúrt kakucsi lány, M. Vivien édesanyja, hogy tanúként hallgassák meg a gyilkosság ügyében, és egyben ez lehet az első alkalom a tragédia óta, hogy találkozik a vádlott K. Bálinttal. NewsOrigoPiros riasztást adott ki az OMSZ: aki teheti, ne üljön autóbahttp://www.life.hu/news/20180318-piros-riasztast-adott-ki-az-omsz-aki-teheti-ne-uljon-autoba-a-hovihar-miatt.htmlErős hófúvás lehet, de több megyében ónos esőre is készülni kell, mindez a közlekedésre is kihatással lesz - riaszt a Katasztrófavédelem. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.