A Teréz körúti robbantóhoz, P. Lászlóhoz mentőt kellett hívni a tárgyaláson

Fotó: Mudra László - Origo -
mentő tárgyalás P. László Teréz körúti robbantó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folytatódott a Teréz körúti robbantó ügyében a bírósági tárgyalás, de a gyanúsítottnak nem volt kedve az egészhez: lefeküdt és nem volt hajlandó mozdulni, ezért mentőt hívtak hozzá.

A Teréz körúti robbantó ügyének tárgyalása folytatódott, de a gyanúsított nem volt túl együttműködő. Alig vezették be a terembe, máris összeveszett a bíróval: nem értette, hogy miért kell ott lennie, és azt sem, miért nem engedik ki.

P. László nevetve hallgatta a vallomásokat egy korábi tárgyaláson, ezúttal vizont nem volt kezde ehhez. Fotó: Mudra László - Origo

"Engedjenek ki, ha nem ebben döntenek akkor mit csinálnak itt?" - kezdte P. László, mire Dr. Kalina József bíró felvilágosította, hogy jelen kell lennie a büntető tárgyalásán, a szabadlábra helyezését pedig első fokon elutasította a bíróság.

Fáradt vagyok, semmi kedvem itt lenni!"

Bors

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.