Egy videó kedvéért lőtte le barátját, a férfi meghalt

YouTube halál terhesség párkapcsolat rendőrség pisztoly lövés könyv tragédia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy extrém youtube-videó kedvéért lőtte le barátját Monalisa Perez, a férfi belehalt a lövésbe, hiszen a maga elét tartott könyv nem véde meg a testét. A nő 180 nap elzárást kapott tettéért.

Száznyolcvan nap elzárást kapott, eltiltották a fegyvertartástól, és megtiltották azt is, hogy profitáljon történetéből a minnesotai Monalisa Perez, aki egy youtube-videó kedvéért lőtte le barátját, Pedro Ruizt - írja a CBS News.

A férfi bízott párjában, de meghalt "Forrás: Youtube "

A pár több videót is feltöltött azelőtt youtube-csatornájukra, tavaly júniusban pedig arra vállalkoztak, hogy a nő rálő Ruizra, aki egy vaskos enciklopédiát tartva maga elé felfogja a golyót. Számításaik nem jöttek be, ugyanis a golyó átütötte a pajzsként használt könyvet. Perez tárcsázta a 911-et, de párján már nem tudtak segíteni. Az eset történtekor egyébként már volt egy közös gyermekük, a nő pedig második babájukkal volt várandós. Később bűnösnek vallotta magát nem szándékos emberölés vádjában.

A videó elkészítése előtt a nő Twitter oldalán osztotta meg követőikkel, hogy mire készülnek. "Én és Pedro a valaha volt legveszélyesebb videónk elkészítésére készülünk. Az ő ötlete volt, nem az enyém." - írta Perez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.