22 éve egy percet sem öregszik a kínai időjós, Yang Dan

Kína Yang Dan öregedés időjós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 44 éves Yang Dan a kínai CCTV időjósa már 22 éve, de nem a hosszú karrierje a legmegdöbbentőbb az emberek számára, hanem az, hogy az elmúlt években semmit sem öregedett.

Ledöbbentek az emberek, amikor ráébredtek, hogy a kínai CCTV időjósa már 22 éve dolgozik a csatornánál, ám ez idő alatt egy percet sem öregedett. Halhatatlan istennőnek tekintik rajongói a nőt, akinek népszerűsége megugrott, miután felfedezték különlegességét, vagyis azt, hogy kinézete szinte semmit nem változott.

22 éve egy percet sem öregszik a kínai időjós, íme, a bizonyíték Forrás: CCTV

Se egy ránc, se megereszkedett bőr, nincs túlsúly, vagy ritkuló haj, minden ugyanolyan, amilyen 22 évvel ezelőtt volt, mikor elkezdte karrierjét a csatornánál. Sőt egyesek szerint még fiatalabbnak is tűnik, mint a kezdetek kezdetén, akik rajta nőttek fel nem értik, ők miért öregedtek meg az idő múlásával, Yang pedig miért nem. Az időjós titkát mindenki szeretné tudni, de ő egyelőre nem szólalt meg a témában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.