9 hónaposan már 80 kiló ez a masztiff fajtájú kölyökkutya: videó

kutya állat kölyök Nagy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem két méter magas és 81 kilós az a masztiff fajtájú kutyakölyök, amely Salt Lake City-ben él. Gazdájától sokszor megkérdezik, hogyan tudja kordában tartani az amúgy békés állatot. 

Mindössze 9 hónapos az a kölyökkutya, amelye az USA-ban lévő Salt Lake City-ben él, de máris 81 kilót nyom, és majdnem 2 méter magas. Napont 8 doboz kutyatápot eszik, kedvenc játéka pedig egy gerenda - írja a Dailymail.

A fajtát különleges tenyésztési eljárásnak köszönhetően tenyésztették, ez hasonlít legjobban egy 7000 évvel ezelőtt kihalt fajhoz. A kutya egyébként nagyfokú hűségről tanuskodik, megvédi gazdáját. Tőle egyébként sokszor megkérdezik idegenek, hogyan tudja kordában tartani a nem mindennapi méretekkel rendelkező állatot, de mint mondta: igencsak békés állat, aki az Euphrates névre hallgat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.