Egy portugál kriminológus azt állítja, meghalt Madeleine McCann

Forrás: Getty Images -
eltűnt nyomozás meghalt kriminalisztika Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy portugál kriminológus állítja, szinte biztos, hogy meghalt a lassan 11 éve eltűnt Madeleine McCann.

Lassan 11 éve annak, hogy Madeleine McCann nyomtalanul eltűnt. Az akkor hároméves kislányt egy portugáliai családi nyaraláson fektették este ágyba a szülei, akik ezt követően elmentek egy tapasbárba. Hazaérve azonban döbbenten tapasztalták, hogy a kis Maddie ágya üres. A nyomozás azóta is tart, de egyelőre semmi eredménye.

Madeleine McCann csaknem 11 éve tűnt el Forrás: Getty Images

Egy portugál kriminológus, Moita Flores most nyilatkozatot adott egy helyi magazinnak. Azt mondta, nincs kétsége afelől, hogy Maddie még akkor, 2007-ben az apartmanban meghalt. Állítja, lehetetlenség, hogy az ablakon át kivitték a lakásból.

A szülők ugyanakkor a mai napig bíznak abban, hogy gyermekük egyszer csak előkerül. Egészen addig nem hiszik el azt, amit a kriminológus mond, amíg kézzel fogható bizonyíték nem lesz arra, hogy Maddie valóban meghalt – írja a DailyMail.

A szentendreiek azóta rettegnek, hogy megtalálták városukban a holttestekethttp://www.life.hu/news/20180320-a-szentendreiek-azota-rettegnek-hogy-megtalaltak-varosukban-a-holttesteket.htmlA szentendreiek azóta rettegnek, hogy múlthéten két hulla maradványaira bukkantak: a legfrissebb hírek azonban véget vethetnek a félelemnek, ugyanis nem bűncselekmény történt. News--Klapka Sandy-től nővére vette át az üzletház vezetéséthttp://www.life.hu/news/20180320-klapka-sandy-tol-novere-vette-at-az-uzlethaz-vezeteset.htmlKlapka György halála után lánya, Sandy vette át a Klapka-üzletház vezetését, most azonban leváltották posztjáról. Kedd reggel nem nyitott ki az üzletház.NewsOrigoValószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén holtan talált két emberhttp://www.life.hu/news/20180320-valoszinuleg-nem-buncselekmeny-aldozata-a-szentendren-holtan-talalt-ket-ember.htmlValószínűleg nem bűncselekmény áldozata a Szentendrén múlt pénteken holtan talált két ember - tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-t. News--Peter McMahon azt állítja, megtalálta az eltűnt maláj gépethttp://www.life.hu/news/20180320-peter-mcmahon-azt-allitja-megtalalta-az-eltunt-malaj-gepet.htmlA Malaysia Airlines 370-es járata 2014. március 8-án, hajnalban tűnt el a Thai-öböl felett, és hiába tettek meg mindent azért, hogy megtalálják, egészen eddig nem sikerült. Egy férfi azonban most az állítja, ő tudja, hol van a gép. News--Hátborzongató fotó látott napvilágot a 4 hónapja elhunyt Charles Manson holttestéről (18+)http://www.life.hu/news/20180320-hatborzongato-foto-latott-napvilagot-a-4-honapja-elhunyt-charles-manson-holttesterol.htmlHamvasztás előtt még készült egy utolsó fénykép a 4 hónappal ezelőtt elhunyt Charles Manson holttestéről. News--Sokkoló felvétel: így zuhant le előadás közben a Cirque de Soleil artistája, Yann Arnaud (18+)http://www.life.hu/news/20180320-sokkolo-felvetel-igy-zuhant-le-eloadas-kozben-a-cirque-de-soleil-artistaja-yann-arnaud.htmlElőadás közben lezuhant és életét vesztette a Cirque de Soleil egyik artistája, Yann Arnaud. A tragikus balesetről most felkerült egy videó az internetre. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.