Mikelle Biggs-t 19 éve rabolták el, most egy bankjegyen az ő üzenetét találták

Forrás: Facebook/Justice for Mikelle Biggs -
Mikelle Biggs bankjegy elrablás pedofil USA üzenet elrabolt gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mikelle Biggs-t 1999-ben rabolták el, amikor jégkrémet akart vásárolni. Ekkor 11 éves volt, ma 30 lenne. Egy bankjegyen talán most az ő üzenetét találták meg, de a nyomozók számolnak azzal a lehetőséggel is, hogy mindössze egy rossz viccről van szó.

Jégkrémet akart vásárolni magának és húgának a 11 éves Mikelle Biggs a házuk előtti jégkrémes kocsitól 1999-ben. A kislányt akkor rabolták el és azóta sem találták meg. Kerékpárjára nem messze a háztól bukkantak a rendőrök és a negyeddollárosokra is, amelyekkel fizetni szeretett volna a jégkrémért - írja az AZ Central.

Mikelle Biggs Forrás: Facebook/Justice for Mikelle Biggs

Most egy egyedolláros bankjegyen mintha az ő üzenetét találták volna meg. "A nevem Mikel Biggs, elrabolva Mesából, Arizonából. Életben vagyok" - áll a bankjegyen, melyet márcus 14-én adtak le az Wisconsin állambeli Neenah rendőrkapitányáságán. A település több mint 2300 kilométerre található attól a helytől, ahol Mikelle eltűnt. A pénzt 2009-ben bocsátották ki, ekkor a kislányt már 10 éve nem találták. További kérdéseket támaszt, hogy az üzenetet gyermeteg helyesírással írták, és valószínűleg vagy helytelenül leírt nevet, vagy a lány becenevét tartalmazza a kósza üzenet.

Forrás: Facebook/Justice for Mikelle Biggs

A nyomozók azt mondják, reményt adhat a kutatásban, de ugyanakkor számolniuk kell azzal a lehetőséggel is, hogy mindössze egy borzalmas viccről van szó. Azt is látják azonban, hogy kinyomozhatatlan, milyen utat járt be a bankjegy, hiszen rengeteg ember kezében megfordulhatott a majdnem 10 év alatt. Ettől függetlenül komolyan veszik, és mindent megtesznek, hogy minél több körülményre fény derüljön.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.