Viaszbaba - Színésznőt szerettem színésznő szerelem Krencsey Hella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb posztot tett közzé a Viaszbaba blog és könyv szerzője Krencsey Hella. 

"A SzínészNŐ vádjai ellen újabb bizonyíték. Nézzétek meg milyen, ha egy SzínészNŐ BOLDOG... Életszerű, hogy aki 'kapcsolati erőszakban él', ilyen üzenetet hagy a szerelme párnáján pár nappal a feljelentése előtt? Vajon kit játszott a SzínészNŐ nyolc évig - és kit játszik most?!" - olvasható a Facebookon.

Forrás: Mokka

"Két bőröndnyi szerelem, melyet érzett-játszott-hazudott?! Hol a határ, ameddig az érzéseinkkel a másiknak árthatunk? Hogy érthetné meg, hogy nem egy színpadi jelenetet játszunk el, hanem a valóságban vagyunk? Hogy tehette ily' kegyetlenül tönkre az életemet?

S mindezen mozaikdarabkákból kirajzolódik egy nyolc évet megtagadó, boldogságát kudarcként megélő nő, kinek lelkét és szívét most hatóságok vizsgálják, s aki elvesztette Önmagát valahol a színpad és a színházi öltözője között - mondd, tudod Te valójában, mivel vádolsz?!" - írja a blogjában Krencsey Hella.

Szélsőséges lesz a jövő hét időjárása: mínusz 10-től plusz 10-ig változikhttp://www.life.hu/news/20180318-szelsoseges-lesz-a-jovo-het-idojarasa-minusz-10-tol-plusz-10-ig-valtozik.htmlA következő napokban is többfelé várható havazás, és mínusz 10 fok körüli hideg, a hét második felében viszont napközben 10 Celsius-fok körüli maximumok is lehetnek napsütéssel - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből.News--Nem enyhül a katasztrófahelyzet az utakon: nem tanácsos autóba ülnihttp://www.life.hu/news/20180318-nem-enyhul-a-katasztrofahelyzet-az-utakon-hofuvas.htmlAz északkeleti országrészben, főleg Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Heves megyében jelenleg is változó intenzitással havazik, több térségben, illetve az M3-as autópálya egyes szakaszain is hófúvások nehezítik a közlekedést, ezért a Magyar Közút Nonprofit Zrt. továbbra is arra kéri az autósokat, hogy ezeken a területeken ne induljanak útnak.News--Ennyivel drágulhat a tojás húsvétrahttp://www.life.hu/news/20180318-ennyivel-dragulhat-a-tojas-ara-husvetra-tavaly-60-forint-volt-egy-darab.htmlA most 51-53 forintba kerülő tojások drágulhatnak az ünnepekre - számolt be a Tények.NewsOrigo30-90 percet is késnek a vonatok Kelet-Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20180318-30-90-percet-is-kesnek-a-vonatok-kelet-magyarorszagon-felsovezeteki-illetve-valtomukodesi-hibak.html--Több százan rekedtek éjszaka az M3-ason a hóvihar miatthttp://www.life.hu/news/20180318-tobb-szazan-rekedtek-ejszaka-az-m3-ason-a-hovihar-miatt-idojaras.htmlTöbb százan rekedtek éjjel az M3-as autópálya pihenőhelyein. A rendőrök minden segítséget és információt megadtak a kényszerhelyzetben lévő autósoknak. A Időkép videókat is mutatott arról, hogy a hófúvás és a látótávolság miatt nem lehetett biztonságosan közlekedni és még most is piros riasztás van érvényben. NewsOrigoÍtéletidő: Nem bírták el a hó súlyát, ágak törtek le, fák dőltek kihttp://www.life.hu/news/20180318-hovihar-vasarnap-delig-negyszaz-esetben-kellett-beavatkozniuk-a-tuzoltoknak.htmlAz intenzív havazás, hófúvás és ónos eső miatt szombaton 140, vasárnap délig pedig 250 beavatkozást végeztek a tűzoltók, a legtöbb esetben kidőlt fákhoz, árokba csúszott, úton elakadt vagy keresztbe fordult járművekhez riasztották őket - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője vasárnap az MTI-t.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.