Kisiklott vonattal ütközött egy személyautó Debrecennél

Forrás: Thinkstock -
vonatbaleset baleset Debrecen vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kisiklott vonat és összeroncsolódott személygépkocsi, miután összeütköztek egy vasúti átjáróban Debrecen külterületén 2018. március 24-én. 

A balesetben egy ember súlyosan, kettő könnyebben sérült.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

Tóth Vera kiakadt a Drew és Jenna Kucher fotója melletti hozzászólásoktólhttp://www.life.hu/sztarok/20180324-toth-vera-kiakadt-a-drew-es-jenna-kucher-fotoja-melletti-hozzaszolasokto.htmlTóth Vera nem érti, miért olyan hihetetlen, ha egy kigyúrt férfi plus size nőbe szeret bele. Állítja, a fogyása előtt is izmos fiúi voltak. TV + SztárokOrigoPresser Gábor nagyon lefogyott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180324-presser-gabor-nagyon-lefogyott-video.htmlSokan rácsodálkoztak arra a videóra, amit a Vígszínház hivatalos Facebook-oldalán tettek közé. A felvételen Presser Gábor Eszenyi Enikővel és Rúzsa Magdival látható. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo22 gyermeke hunyt el az asszonynak, Kerry Hutchinsonnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-22-gyermeke-hunyt-el-az-asszonynak.htmlA 35 éves Kerry Hutchinson nagyon sokszor elvetélt, összesen 22 gyermeke halt meg, volt, aki már a megszületése után. TV + Sztárok--Kitálal apjáról ifjabb Klapka Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-kitalal-apjarol-ifjabb-klapka-gyorgy-apja-mindenre-kepes-volt-a-penzert.htmlIfjabb Klapka György a Star magazinnak mesélt arról, hogy sosem ismerhette meg édesanyját, aki belehalt a szülésbe, édesapja pedig sosem volt jelen az életében. TV + Sztárok--A mellőzöttség miatt mondták fel Pál Éva, a Neoton egykori énekesnőjének idegei a szolgálatothttp://www.life.hu/sztarok/20180318-a-mellozottsegtol-mondtak-fel-pal-eva-a-neoton-egykori-enekesnojenek-idegei-a-szolgalatot.htmlHarminc évre eltűnt a nyilvánosság elől Pál Éva, a Neoton és a Kócbabák együttes egykori sztárja. A Hot! magazinnak arról beszélt, azért érték hátrányok a karrierjében, mert elutasította a kor zenei nagyhatalmának a közeledését. TV + Sztárok--Visszatér a képernyőre Ada, állatos műsort vezet majdhttp://www.life.hu/sztarok/20180318-visszater-a-kepernyore-ada-pinter-adrienn.htmlAda állatos magazin műsorvezetője lesz az RTL Klubon. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.