Medvét láttak Borsodban: videót is készítettek a kirándulók

medve Borsod megye Aggteleki Nemzeti Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Medvét láttak a kirándulók a Borsod megyei Jósvafő határában. Az állatról videót is készítettek, a fák között jól látni a medvét. A felvételt átadták az Aggteleki Nemzeti Park munkatársainak. Magyarországon meglehetősen ritka vendég a medve - számolt be az M1 Híradója.

Motorcsónak zuhant az M7-es autópályára egy trélerről baleset miatthttp://www.life.hu/news/20180401-motorcsonak-zuhant-az-m7-es-autopalyara-egy-trelerrol-baleset-miatt.htmlMotorcsónak zuhant egy trélerről az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalára árilis elsején délután, miután a hajót vontató kisteherautó egy személyautóval karambolozott vasárnap a sztráda túloldalán - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. News--Terhességet hazudott, hogy hazavigye a mentőhttp://www.life.hu/news/20180401-terhesseget-hazudott-egy-no-hogy-hazavigye-a-mento.htmlA 25 éves Leeann Armstrong amikor rájött, hogy a szomszéd városban ragadt és nem tud hazajutni, a segélyhívót tárcsázta, majd közölte a diszpécserrel, hogy terhes, és rosszul van, ezért minél előbb el kellene jutnia a szomszédos Greensburg kórházába. News--Napsütés és zápor is várható a jövő hétrehttp://www.life.hu/news/20180401-napsutes-es-zapor-is-varhato-a-jovo-hetre-idojaras.html--Fákat dönt ki több megyében a viharos szélhttp://www.life.hu/news/20180401-fakat-dont-ki-tobb-megyeben-a-viharos-szel-husvetvasarnap.htmlSok munkát ad a tűzoltóknak az erős szél vasárnap: elsősorban kidőlt fákról, letört ágakról érkeznek bejelentések, főként Budapestről, valamint Bács-Kiskun, Békés, Csongrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyéből - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.News--Baleset történt Ferihegyenhttp://www.life.hu/news/20180401-baleset-tortent-ferihegyen-husvetvasarnap.htmlKét busz összeütközött vasárnap a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, a balesetben tíz ember megsérült - közölte a rendőrség honlapján.NewsHatalmas erőkkel tör be a vihar estére, több megyére figyelmeztetést adtak kihttp://www.life.hu/news/20180331-hatalmas-erokkel-tor-be-a-vihar-estere-tobb-megyere-figyelmeztetest-adtak-ki.htmlHatalmas erőkkel tör be a vihar délutánra az ország több megyéjében is. Figyelmeztetést adtak ki.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.