KERO megszólalt a zaklatási vádak után: elmondta, miben hibázott

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
vád metoo feljelentés KERO zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Gábort zaklatással vádolták, ami miatt távozni kényszerült az Operettszínház éléről. A botrányok utáni hosszú hallgatást azonban most megtörte a rendező, és elmondta, miben hibázott, és milyen jogi lépésekre készül. 

Kerényi Miklós Gábor zaklatással vádolták, aminek hatására a rendezőt menesztették az Operettszínházból, be sem léphet az épületbe. A botrány kirobbanásakor KERO csak egyetlen vádat ismert el, mégpedig azt, hogy elfenekelte annak idején Maros Ákos táncost, de állítja, közös beleegyezéssel történt a fegyelmezés. Azóta a rendező körüli botrány csillapodott, KERO pedig most megtörte a csendet, és elmondta, hol hibázott és milyen jogi lépésekre készül.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Elmondhatatlanul fáj, hogy idáig fajult a barátság, hogy éppen az az ember rúgott belém, akit a testvéremként szerettem.

"

Ez az eset tényleg megtörtént, végtelenül sajnálom,

beperelni kényszerülök, mint ahogy azokat is, akik a továbbiakban bármilyen szexuális visszaéléssel megvádolnak"

De az emberek, akik ismernek és akik velem dolgoznak, pontosan tudják, hogy a produkció miatt, és ezen keresztül értük vagyok ilyen és amint vége a próbának, újra a legnormálisabb viszonyban leszünk"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.