Nem találja a megfelelő Kent a világ legidősebb élő Barbie babája

párkapcsolat szerelem Barbie Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magányos és hatalmas elvárásai vannak a férfiakkal szemben a világ legidősebb élő Barbie babájának. A 47 éves Rachel Evans azt mondja, hogy külseje nem egy befejezett mű, akár 80 évesen is hajlandó lesz kés alá feküdni. A legfontosabb számára most azonban az, hogy megtalálja a megfelelő Kent.

Rachel Evans, az Egyesül Királyságban élő nő edddig nagyjából 25 ezer fontot, azaz majdnem 9 millió forintot költött arra, hogy egy élő Barbie babára hasonlítson, azonban egy vágya még mindig maradt: szeretné megtalálni a számára megfelelő Ken babát.

Happy Tuesday Paul White

Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) által megosztott bejegyzés,

A 47 éves Rachelnek egy 17 éves fia is van, az ő születése után döntött úgy, hogy megteremti magának vágyott külsejét. A Dailymail cikkéből azonban az is kiderül, hogy testét nem tartja egy befejezett műnek, bármikor kész például egy kis ráncfeltöltésre, és akár 80 évesen is kész lesz kés alá feküdni.

Hope everyone is having a great Monday Paul White

Rachel Evans (@rachel_evans_bikini) által megosztott bejegyzés,

Fájó pont életében, hogy bár hitte azt több férfira is, hogy ő lesz számára a megfelelő Ken, mégsem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerette volna. Azt mondja, hogy a haj és a szem színe nem számít igazán, de nem tudna például egy ráncos férfit szeretni. Szíve választottja pedig lehetőleg ne legyen idősebb 35 évesnél.

KERO megszólalt a zaklatási vádak után: elmondta, miben hibázotthttp://www.life.hu/news/20180403-kero-megszolalt-a-zaklatasi-vadak-utan-elmondta-miben-hibazott.htmlKerényi Miklós Gábort zaklatással vádolták, ami miatt távozni kényszerült az Operettszínház éléről. A botrányok utáni hosszú hallgatást azonban most megtörte a rendező, és elmondta, miben hibázott, és milyen jogi lépésekre készül. News--Magyarországon szeretne focicsapatot keresni a pornósnak állt futballista, Davide Iovinellahttp://www.life.hu/news/20180403-magyarorszagon-szeretne-focicsapatot-keresni-a-pornosnak-allt-futballista-davide-iovinella.htmlA korábban az olasz negyedosztályban játszó Davide Iovinella jelenleg pornózik a pénzhiány miatt, de nem akar örökre elszakadni a focitól: Magyarországon keresne csapatot. NewsOrigoÚjszülöttet rabolt egy majom Indiában, a babát holtan találták meghttp://www.life.hu/news/20180402-ujszulottet-rabolt-egy-majom-indiaban-a-babat-holtan-talaltak-meg.htmlMajom rabolt el egy újszülöttet a kelet-indiai Odisa államban, Talabaszta faluban, a 15 napos fiúgyermek holttestét később egy kútban találták meg. NewsOrigoSárkánnyá operáltatta magát Eva Tiamat Medusahttp://www.life.hu/news/20180402-sarkannya-operaltatta-magat-eva-tiamat-medusa.htmlA texasi Eva Tiamat Medusa kisebb vagyont költött arra, hogy sárkánnyá operáltassa magát. Átalakulása körülbelül 60 ezer dollárba, azaz 15 millió forintba került. Gyerekkori álmát váltotta valóra, mindig is sárkányként akart élni. NewsOrigoMedvét láttak Borsodban: videót is készítettek a kirándulókhttp://www.life.hu/news/20180402-medvet-lattak-borsodban-videot-is-keszitettek-a-kirandulok.htmlMedvét láttak a kirándulók a Borsod megyei Jósvafő határában. Az állatról videót is készítettek, a fák között jól látni a medvét. A felvételt átadták az Aggteleki Nemzeti Park munkatársainak. Magyarországon meglehetősen ritka vendég a medve - számolt be az M1 Híradója. News--Motorcsónak zuhant az M7-es autópályára egy trélerről baleset miatthttp://www.life.hu/news/20180401-motorcsonak-zuhant-az-m7-es-autopalyara-egy-trelerrol-baleset-miatt.htmlMotorcsónak zuhant egy trélerről az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalára árilis elsején délután, miután a hajót vontató kisteherautó egy személyautóval karambolozott vasárnap a sztráda túloldalán - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.