Cenzúrázták a nő videót, ezért lövöldözött a Youtube székházában

Forrás: MTI/EPA/John G. Mabanglo -
YouTube gyilkosság fegyver lövöldözés rendőrség orvos öngyilkosság sérülés tragédia kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem minősítették terrorcselekménynek a keddi lövöldözést, mely a Youtube San Burno városában található székházában történt. A nőnek személyes okai lehettek, a videómegosztó oldal ugyanis cenzúrázta az általa feltöltött videókat. 

A 39 éves Nasim Aghdam kedd este rontott be a Youtube videómegosztó oldal San Bruno városában található székházába, ahol lövöldözni kezdett. Több embert megsebesített, majd - a hatóságok feltételezései szerint - magával is végzett.

A lövöldözést nem minősítették terrorcselekménynek, úgy tűnik, hogy a tettest személyes okok vezérelték. Nasim Aghdam állatvédő aktivista és vegán testépítő volt, aki az állatok jogaiért harcolt. Több közösségi oldalon is regisztrált, valamint Yotubue-csatornájának is nagyjából 5 ezer követője volt. Feltöltött videóit azonban cenzúrázta az oldal, és fizetni sem akartak neki a tartalmakért. Ez okozhatta haragját, melyre édesapja is felfigyelt.

Menekülnek a dolgozók a Youtube székházából Forrás: MTI/EPA/John G. Mabanglo

Apja, Ismail Aghdam figyelmeztette a rendőrséget, amikor lánya eltűnt otthonról. Félt ugyanis, hogy haragja akkora, hogy képes a Youtube székházába menni - írja a Dailymail. Nasim Aghdam végül szemüvegben és sálban, fegyverrel a kezében rontott be az épületbe, ahonnan feltartott kézzel menekültek az ott dolgozók. Ők már holtan találtak rá a támadóra. Néhány órával a lövöldözés után a videócsatornát is megszüntették.

A Dailymail azért megmutatott egy felvételt:

Cenzúrázták a nő videót, ezért lövöldözött a Youtub székházábanhttp://www.life.hu/news/20180404-cenzuraztak-a-no-videot-ezert-lovoldozott-a-youtub-szekhazaban.htmlNem minősítették terrorcselekménynek a keddi lövöldözést, mely a Youtube San Burno városában található székházában történt. A nőnek személyes okai lehettek, a videómegosztó oldal ugyanis cenzúrázta az általa feltöltött videókat. NewsNem találja a megfelelő Kent a világ legidősebb élő Barbie babájahttp://www.life.hu/news/20180403-nem-talalja-a-megfelelo-kent-a-vilag-legidosebb-elo-barbie-babaja.htmlMagányos és hatalmas elvárásai vannak a férfiakkal szemben a világ legidősebb élő Barbie babájának. A 47 éves Rachel Evans azt mondja, hogy külseje nem egy befejezett mű, akár 80 évesen is hajlandó lesz kés alá feküdni. A legfontosabb számára most azonban az, hogy megtalálja a megfelelő Kent. News--Indigo névre keresztelték az állatkert decemberben született gorillakölykéthttp://www.life.hu/news/20180330-indigo-nevre-kereszteltek-az-allatkert-decemberben-szuletett-gorillakolyket.htmlNevet kapott a december 23-án a Fővárosi Állat- és Növénykertben született gorillakölyök. Sokáig az is rejtély volt, hogy hímről vagy nőstényről van-e szó, így olyan nevek közül választhattak a látogatók, amelyek mindkét nemhez passzolnak. NewsOrigoEzek azok a dolgok, amelyek a legnagyobb ellenszenvet váltják ki másokbólhttp://www.life.hu/news/20180330-ezek-azok-a-dolgok-amelyek-a-legnagyobb-ellenszenvet-valtjak-ki-masokbol.htmlVan néhány dolog, amelyet garantáltan el kell kerülnünk, ha nem akarjuk, hogy a baráti körünkben mi legyünk azok, akiket soha nem hívnak el sehová. De ha épp ez a célunk, akkor ezek azok a dolgok, amiket feltétlen vessünk be. NewsThinkstockEgy férfi videóra vette, ahogy egy róka elcseni a pénztárcájáthttp://www.life.hu/news/20180329-egy-ferfi-videora-vette-ahogy-egy-roka-elcseni-a-penztarcajat.htmlEgy rókáról készített videót egy férfi, amikor azonban a barátságos állat közelebb ment a férfihoz, váratlan dolog történt. Kikapta táskájából a pénztárcát, és rohanni kezdett vele. Szerencsére, másnap reggel megtalálták. News--Ismét az Onyx étterem kapta a Michelin-csillagothttp://www.life.hu/news/20180327-ismet-az-onyx-etterem-kapta-a-michelin-csillagot.htmlIsmét az Onyx étterem kapta meg az egyik legrangosabb elismerést, a Michelin-csillagot. Mészáros Ádám séf elsírta magát, amikor átvette a díjat. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.