Egy nő lövöldözött a YouTube kaliforniai székházában

Forrás: Thinkstock -
YouTube sebesültek öngyilkos Kalifornia lövöldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lövöldöző miatt riasztották a rendőrséget kedden a YouTube fájlmegosztó honlap kaliforniai székházához. Az incidensnek több sebesültje van - jelentették hírügynökségek. Egy támadó volt, egy nő, aki az épületen belül lőtt rá több emberre, majd halálos lövés érte őt, a rendőrség szerint valószínűleg öngyilkosságot követett el. Hét embert sebesített meg, egyikük válságos állapotban van.

A rendőrség először azt közölte a Twitteren, hogy valaki lövéseket ad le a székháznál, a San Franciscótól délre lévő San Brunóban. Figyelmeztették a lakosokat, hogy maradjanak távol a székháztól. A helyi tévék helikopterről közvetített képein a YouTube alkalmazottai feltartott kézzel távoztak az épületből, miközben rendőrök vizsgálták őket át, majd csoportokban várakoztak a székház előtt.

Egy helyi kórházba az intézmény közlése szerint először négy embert szállítottak be sebesüléssel, majd tovább hármat. Az egyik sebesült állapota válságos.

A YouTube az Alphabet anyavállalathoz tartozó Google tulajdona.

Újszülöttet rabolt egy majom Indiában, a babát holtan találták meghttp://www.life.hu/news/20180402-ujszulottet-rabolt-egy-majom-indiaban-a-babat-holtan-talaltak-meg.htmlMajom rabolt el egy újszülöttet a kelet-indiai Odisa államban, Talabaszta faluban, a 15 napos fiúgyermek holttestét később egy kútban találták meg. NewsOrigoSárkánnyá operáltatta magát Eva Tiamat Medusahttp://www.life.hu/news/20180402-sarkannya-operaltatta-magat-eva-tiamat-medusa.htmlA texasi Eva Tiamat Medusa kisebb vagyont költött arra, hogy sárkánnyá operáltassa magát. Átalakulása körülbelül 60 ezer dollárba, azaz 15 millió forintba került. Gyerekkori álmát váltotta valóra, mindig is sárkányként akart élni. NewsOrigoMedvét láttak Borsodban: videót is készítettek a kirándulókhttp://www.life.hu/news/20180402-medvet-lattak-borsodban-videot-is-keszitettek-a-kirandulok.htmlMedvét láttak a kirándulók a Borsod megyei Jósvafő határában. Az állatról videót is készítettek, a fák között jól látni a medvét. A felvételt átadták az Aggteleki Nemzeti Park munkatársainak. Magyarországon meglehetősen ritka vendég a medve - számolt be az M1 Híradója. News--Motorcsónak zuhant az M7-es autópályára egy trélerről baleset miatthttp://www.life.hu/news/20180401-motorcsonak-zuhant-az-m7-es-autopalyara-egy-trelerrol-baleset-miatt.htmlMotorcsónak zuhant egy trélerről az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalára árilis elsején délután, miután a hajót vontató kisteherautó egy személyautóval karambolozott vasárnap a sztráda túloldalán - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján. News--Holttestet találtak a Dunában a Rákóczi hídnálhttp://www.life.hu/news/20180331-holttestet-talaltak-a-dunaban-a-rakoczi-hidnal-1.htmlHolttestre bukkantak a Dunában Budapesten, a Rákóczi hídnál. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoFának szorította édesanyját autóval egy kislány Nagykanizsánhttp://www.life.hu/news/20180331-fanak-szoritotta-edesanyjat-autoval-egy-kislany-nagykanizsan-1.htmlSaját házuk udvarán súlyos sérüléseket szenvedett egy asszony, akit a 12 éves lánya autóval egy fához szorított - közölte a Zala Megyei rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.