Megszólalt a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László

gyilkosság Novozánszki Fanni börtön VV Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először nyilatkozott VV Fanni megölésének ügyében a gyilkossággal vádolt B. László. Az egykori sportoló állítja: bűnt követett el, amiért vállalja a felelősséget, de nem ölte meg a lányt.

A Bors egykori egykori védője, dr. Brodmann Péter segítségével szólaltatta meg a gyilkossággal vádolt B. Lászlót.

"Bűnt követtem el, és vállalom a felelősséget a személyi szabadság megsértése miatt, de senkit sem öltem meg. Szeretném, ha minél előbb lezárnák az ügyet. Kapjam meg az elkövetett, hangsúlyozom, az elkövetett bűnömért - azaz hogy elvittem A-ból B-be egy ájult nőt - a büntetésem, és legyen vége ennek az egésznek!" - nyilatkozta Brodmanon kereszül a férfi és azt is elmondta, hogyan került az autóban talált véres kötélre a DNS-e.

Forrás: Origo

"A kötelet a kezembe adta közös nőismerősünk, mondván: 'ezt is vidd el, ne csak a bőröndöt!'. Én megfogtam a kötelet, és betettem az autóba" - magyarázta, és hozzátette, szerinte rossz helyen keresgél a rendőrség, és reméli, hogy mihamarabb megtalálják az igazi gyilkost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.