A világ legszomorúbb kutyáját a szemöldöke teszi aranyossá

szemöldök kutya hangulat szomorúság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdekes szemöldöke miatt tűnik szomorúnak ez az angol bulldog, akiről gazdái állítják, valójában játékos és aktív háziállat.

Madame Eyebrows (azaz Madame Szemöldök) talán a világ legszomorúbb pofájú kutyája címet is kiérdemelhetné. Úgy tűnik, ez lehet az a tekintet, melyre azt szokás mondani: az igazi kiskutya szemek.

A különleges kinézetű angol bulldog gazdái szerint valójában egy boldog, játékos és aktív kutyus a kedvencük, az internet népe mégis a szomorú szemeinek köszönhetően imádja - írja a Metro.

Saját Instagram-oldalának már több mint 37 ezer követője van: itt bepillanthatunk a háziállat mindennapjaiba, amelyeket Németországban tölt gazdáival és legjobb barátjával, Lunával.

Németh Lajos: "Vasárnapig májusra emlékeztet majd az időjárás"http://www.life.hu/news/20180409-nemeth-lajos-vasarnapig-majusra-emlekeztet-majd-az-idojaras.htmlNémeth Lajos elárulta, szinte egész héten kellemes, tavaszi időre számíthatunk, bizonyos napokon a hőmérséklet elérheti a 25 fokot is. NewsOrigoGyerekpornó miatt vettek őrizetbe egy vatikáni főpapothttp://www.life.hu/news/20180409-gyerekporno-miatt-vettek-orizetbe-egy-vatikani-fopapot.htmlA vatikáni rendőrség nagy mennyiségű gyermekpornó birtoklása és terjesztése miatt őrizetbe vett szombaton egy nyugalmazott szentszéki diplomatát, aki korábban a Vatikán egyesült államokbeli nagykövetségén teljesített szolgálatot. Carlo Alberto Capellát a per kezdetéig előzetes letartóztatásba helyezték. NewsOrigoMácsik Zoltánt múlt héten rabolták el, lánya könyörög, hogy adják vissza apjáthttp://www.life.hu/news/20180409-macsik-zoltant-mult-heten-raboltak-el-lanya-konyorog-hogy-adjak-vissza-apjat.htmlKözösségi oldalán tett közzé üzenetet a múlt héten elrabolt Mácsik Zoltán lánya. Reméli, hogy a könyörgés eljut apja elrablóihoz és hazaengedik őt. News--Fulladásos halált állapított meg a boncolás a Thaiföldön elhunyt magyar turistánálhttp://www.life.hu/news/20180409-fulladasos-halalt-allapitott-meg-a-boncolas-a-thaifoldon-elhunyt-magyar-turistanal.htmlMegkérkezett a Thaiföldön elhunyt magyar turista, Cs. Tibor boncolási jegyzőkönyve, miután az ottani orvosok felboncolták. Megállapították a halál okát, azonban párja, Dia nem nyugszik bele. Korábban itthon is elvégeztették a vizsgálatokat. News--Katherine Dey undorító és finom desszerteket készít: fotóhttp://www.life.hu/news/20180408-katherine-dey-undorito-es-finom-desszerteket-keszit-foto.htmlKatherine Dey undorító és finom desszerteket készít. Kinek lenne hozzá gusztusa?NewsOrigoA nézők szeme láttára esett le 8 méter magasból a kötéltáncos: videóhttp://www.life.hu/news/20180408-a-nezok-szeme-lattara-esett-le-8-meter-magasbol-a-koteltancos-video.html8 méter magasból zuhant le egy kötéltáncos: szerencsére a lábán távozott a porondról.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.