Fulladásos halált állapított meg a boncolás a Thaiföldön elhunyt magyar turistánál

halál Thaiföld mérgezés tragédia fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkérkezett a Thaiföldön elhunyt magyar turista, Cs. Tibor boncolási jegyzőkönyve, miután az ottani orvosok felboncolták. Megállapították a halál okát, azonban párja, Dia nem nyugszik bele. Korábban itthon is elvégeztették a vizsgálatokat.

A boncolás szerint légzési nehézségek miatt halt meg a 41 éves Cs. Tibor, aki év elején utazott Thaiföldre. A vizsgálatok Thaiföldön történtek, csak most érkezett meg a szakértői vélemény. A férfi párja, Dia azt mondja: nem nyugszik bele az eredménybe, hiszen szerelmének nem volt ilyen jellegű problémája. Cs. Tibor ugyanis halála előtt egy halvacsorán vett részt, ahol vajhalat is ettek, melynek fogyasztása csak kis mennyiségben ajánlott. A vacsora után nem sokkal a férfi rosszul lett, hányt, de a szállodában nem kaptak segítséget.

A férfi családja nem nyugszik bele az eredményekbe Forrás: Shutterstock

"Rettentően feldúlt vagyok, Tibinek ugyanis az égvilágon semmi baja nem volt, ameddig nem evett a halvacsorán felkínált ételekből. Ha a mérgező halnak semmi köze a halálához, akkor mitől fulladt meg? Nem nyelt le semmi olyat, ami megakadhatott a torkán, a rosszulléte elején sem vette nehezen a levegőt" - mondta a Blikknek Dia. Hozzátette: küzdenek majd, hogy kiderüljön az igazság. Korábban itthon is felboncoltatták a testet, azonban ott sem találtak ételmérgezésre utaló jelet.

Időjárás: sok napsütés és 20 fok körüli meleg várható a jövő hétenhttp://www.life.hu/news/20180409-idojaras-sok-napsutes-es-20-fok-koruli-meleg-varhato-a-jovo-heten.htmlA következő napokban sok napsütés várható, de többször lesznek záporok, zivatarok is. Továbbra is sok felé erős lesz a szél, de a nappali maximumok 20 fok körül alakulnak, többfelé már 25 fok is lehet a jövő héten - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből. News--Katherine Dey undorító és finom desszerteket készít: fotóhttp://www.life.hu/news/20180408-katherine-dey-undorito-es-finom-desszerteket-keszit-foto.htmlKatherine Dey undorító és finom desszerteket készít. Kinek lenne hozzá gusztusa?NewsOrigoA nézők szeme láttára esett le 8 méter magasból a kötéltáncos: videóhttp://www.life.hu/news/20180408-a-nezok-szeme-lattara-esett-le-8-meter-magasbol-a-koteltancos-video.html8 méter magasból zuhant le egy kötéltáncos: szerencsére a lábán távozott a porondról.NewsOrigoMeghalt Alekszandr Kurlovics kétszeres olimpiai bajnok súlyemelőhttp://www.life.hu/news/20180407-meghalt-alekszandr-kurlovics-ketszeres-olimpiai-bajnok-sulyemelo-57-eves-koraban.htmlVáratlanul meghalt Alekszandr Kurlovics kétszeres olimpiai bajnok súlyemelő pénteken - adta hírül a sportág budapesti székhelyű nemzetközi szövetsége (IWF). News--Tizennégy fiatal hokis halt meg egy balesetben pénteken este Kanadábanhttp://www.life.hu/news/20180407--tizennegy-fiatal-hokis-halt-meg-egy-balesetben-penteken-este-a-kanadai-saskatchewan-tartomanyban.htmlTizennégyen meghaltak abban a buszbalesetben, ami magyar idő szerint pénteken este történt a kanadai Saskatchewan tartományban - írja a Metro. Az áldozatok azonosítása még tart, a hozzátartozók a közeli templomban várakoznak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.