Mácsik Zoltánt múlt héten rabolták el, lánya könyörög, hogy adják vissza apját

Mosonmagyaróvár rendőrség helikopter elrablás eltűnés család Mácsik Zoltán nyomozás Győr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán tett közzé üzenetet a múlt héten elrabolt Mácsik Zoltán lánya. Reméli, hogy a könyörgés eljut apja elrablóihoz és hazaengedik őt.

Mint megírtuk: a mosonmagyaróvári Mácsik Zoltán gyanús körülmények között tűnt elmúlt héten. A férfi egy fehér Volkswagen transzporterrel ment el otthonról, majd megállt találkozni egy férfival a Győrhöz közeli Abdán, a Bécsi úti Mol-kútnál. A rokonok úgy tudják: ezután Zoltán követni kezdett egy autót, ami Győr irányába hajtott el, azóta semmit sem tudni róla. Úgy tűnik, a férfit elrabolták, a rendőrség helikoptereket is bevetett a nyomozásnál.

Mácsik Zoltán Forrás: Police.hu

Mácsik Zoltán lánya, Facebook-oldalán tett közzé egy üzenetet, melyben arra kéri apja elrablóit, engedjék el a családfőt.

"Édesapukám, annyira hiányzol, annyira nagyon szeretünk, minden percben rád gondolunk. Idén nem akarok se születésnapot, se karácsonyt, semmit az égvilágon, csak téged újra mellettünk, te világ legtünemenyesebb apukája és férje. Kérem, aki eltüntette az apukámat, adja vissza a szerető családjának, könyörgök! Bármit megadunk cserébe!!" - idézi a bejegyzést a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.