Megdöbbentően néz ki a lengyel élő Barbie, Anella

műtét plasztikai beavatkozás testkép Barbie szépség építész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lengyel származású Anella építészként dolgozik, azonban nemcsak épületeken dolgozik szorgalmasan, hanem testét is úgy alakítja akár a tervrajzokat. Eddig 30 ezer fontot, azaz több mint 10 millió forintot költött arra, hogy olyan legyen mint egy Barbie baba.

A 25 éves lengyel származású Anella nem kevesebbet költött eddig plasztikai műtétekre, mint 30 ezer fontot, azaz több mint 10 millió forintot. Az építészként dolgozó lány azt mondja, az a vágya, hogy olyan tökéletes megjelenése legyen, akár egy Barbie babának.

A The Sun cikke szerint a lány nem tervezte, hogy ez lesz belőle, azonban amikor megműttette orrát, rájött, hogy nem tud leállni a plasztikai műtétekkel. Ezután következett az ajka, a melle, a többi beavatkozást pedig már szinte lehetetlen számon tartani. "Ez az egész nagyon spontán jött. Nem terveztem" - mondja Anella.

Közösségi oldalának már 114 ezer követője van, azonban hangsúlyozta: az oldal kezelése csak hobbi, teljes állásban dolgozik építészként. Oldala tele van olyan fotókkal, amelyeken látható arca és teste, amely már szinte a megszólalásig hasonlít egy Barbie-ra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.