Csatornába dobták az újszülöttet, rátalált egy tacskó, túlélte

anyaság csatorna tacskó kórház újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feltehetően édesanyja dobta a csatornába azt az újszülött csecsemőt, akire egy nő talált rá, miközben a kutyáját sétáltatta. A baba a csodával határos módon megmenekült, egy gyermekotthonban várja, hogy valaki örökbefogadja.

Már a vörös hangyák is ellepték annak az újszülött csecsemőnek a testét, akit a Dél-afrikai Port Elizabeth-ben dobtak csatornába nem sokkal születése után. A 63 éves Charmaine Keevy épp tacskóját sétáltatta korán reggel, amikor a kistestű kutya ugatni kezdett valamit, ezután már gazdája is hallotta a furcsa nyöszörgést - írta a Dailymail.

Megállított egy arra járó motorost, a 60 éves Cornie Viljoent, aki kutatni kezdte, honnan jön a furcsa hang. Amikor meglátta a csatornában vergődő csecsemőt, azonnal leugrott a 2 méter mély gödörbe, majd óvatosan felemelte a kis testet. Mentőt hívtak, akik ellátták, a rendőrség pedig nagy erőkkel keresi a kicsi anyját, aki valószínűleg így akar megszabadulni gyermekétől.

Az újszülött a Grace April nevet kapta, jelenleg gyermekotthonban vár örökbefogadó szülőkre.

Szakadékba zuhant autójával és meghalt egy magyar férfi Székelyföldönhttp://www.life.hu/news/20180411-szakadekba-zuhant-autojaval-es-meghalt-egy-magyar-ferfi-szekelyfoldon.htmlSzakadékba zuhant autójával és meghalt egy 38 éves magyarországi férfi Székelyföldön - közölte szerdán honlapján a Hargita megyei rendőrség.NewsThinkstockA buszsofőr mentette meg a balesettől a babakocsit toló édesanyát: videóhttp://www.life.hu/news/20180411-a-buszsofor-mentette-meg-a-balesettol-a-babakocsit-tolo-edesanyat-video.htmlEgy türelmetlen autós majdnem elgázol egy zebrán átkelő, babakocsit toló édesanyját, akit a buszmegállóban álló buszsofőr mentett meg a dudálással. A busz kamerája rögzítette az esetet. News--Szaúd al-Fejszál herceg nem fizetett a neki készített pornófilmekért, a cég perel (18+)http://www.life.hu/news/20180411-szaud-el-fejszal-herceg-nem-fizetett-a-neki-keszitett-pornofilmekert-a-ceg-perel.htmlKizárólag Szaúd al-Fejszál hercegnek készültek azok a pornófilmek, melyekben a főszerepet kedvenc szeretője kapta. A herceg 2015-ben halt meg, a filmeket azonban sosem fizette ki. A készítő cég most pereli a családot. News--Akár 26 méter hosszú is lehetett a valaha élt egyik legnagyobb állat, az ichtioszauruszhttp://www.life.hu/news/20180411-akar-26-meter-hosszu-is-lehetett-a-valaha-elt-egyik-legnagyobb-allat-az-ichtioszaurusz.htmlA valaha élt egyik legnagyobb állat egy újabb példányának maradványaira bukkantak kutatók a délnyugat-angliai Lilstockban. Az ichtioszaurusz hossza 85 láb lehetett, azaz majdnem 26 méter, ami éppen nem éri el a világ legnagyobb állatának, a kék bálnának méreteit. News--Ilyen idő lesz a következő napokbanhttp://www.life.hu/news/20180410-ilyen-ido-lesz-a-kovetkezo-napokban-idojaras.htmlMa már nagyon sok helyen beborul az ég az országban, egy-egy zápor, zivatar is előfordulhat, ugyanakkor a hét végéig biztosan marad a kellemes időjárás. News--S. Fanni gyilkosa, W. Dávid tanul és dolgozik a javítóintézetbenhttp://www.life.hu/news/20180410-s-fanni-gyilkosa-w-david-tanul-a-javitointezetben.htmlAz S. Fannit halálra késelő 17 éves W. Dávidot a háziőrizetből javítóintézetbe helyezték, ahol állítólag jól billeszkedett, tanulni kezdett. Az ügyvédje még a szakértői véleményre vár. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.