Segítséget kér a rendőrség: ismeretlen, elhunyt férfi találtak Budapesten

rendőrség halott hulla ismeretlen azonosítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április elsején, az V. kerületben egy halott férfit találtak a járókelők, iratok nem voltak nála. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az azonosításhoz.

A férfi körülbelül 30 - 35 éves, 186 cm magas, sovány testalkatú. Különös ismertetőjegye a homloka bal oldalán lévő fél centiméteres heg. A férfi a halálakor fekete-szürke kockás kabátot, barna színű mellényt, fekete-szürke melegítő felsőt, fekete pulóvert, fekete pólót, kék farmernadrágot és fekete cipőt viselt. Az elhunyt személy a csuklóján egy szegecsekkel kivert fekete bőr karkötőt, a nyakában egy fekete műanyag gyöngyökből kialakított nyakláncot, jobb kezének gyűrűs ujján egy szürke fémből készült karikagyűrűt viselt, zsebében egy fekete bőr kulcstartón 2 darab lakatkulcs és egy kis lakat volt - írta a Police.hu.

Segítséget kér a rendőrség: ismeretlen, elhunyt férfi találtak Budapesten Forrás: Police.hu


A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a képen látható ékszerek alapján a férfi azonosításában segíteni tud, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Segítséget kér a rendőrség: ismeretlen, elhunyt férfi találtak Budapesten Forrás: Police.hu

Berki Krisztián bevallotta, hogy végighazudta az életéthttp://www.life.hu/sztarok/20180411-berki-krisztian-bevallotta-hogy-vegighazudta-az-eletet.htmlMeglepő dolgot mondott egy interjúban Berki Krisztián. Beismerte, hogy harminc éves koráig tulajdonképpen folyton hazudott. Ki is fejtette, hogy mire gondol pontosan.TV + SztárokOrigoÁllítják, egy showműsorban megjelent Michael Jackson szellemehttp://www.life.hu/sztarok/20180411-allitjak-egy-showmusorban-megjelent-michael-jackson-szelleme.htmlTöbben állítják, hogy Michael Jackson szelleme közöttünk jár, és érzik a pop királyának jelenlétét. TV + Sztárok--Eva Mendes féltékeny Ryan Gosling kolléganőjére, Claire Foy-rahttp://www.life.hu/sztarok/20180411-eva-mendes-feltekeny-ryan-gosling-kolleganojere-claire-foyra.htmlRyan Gosling egy csinos nővel forgat, aki ráadásul nemrég lett szingli: Eva Mendes pedig nagyon nem örül. TV + SztárokAFPByeAlex nem mutatja meg barátnőjét a nyilvánosságnak, civil maradhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-byealex-nem-mutatja-meg-baratnojet-a-nyilvanossagnak-civil-marad.htmlByeAlex barátnőjének arcát még soha nem látthattuk. Az énekes most elárutla, miért. TV + SztárokOrigoPalvin Barbara bevallotta: ő is küzd a testével, meg kell felelnie a divatiparnakhttp://www.life.hu/sztarok/20180411-palvin-barbara-bevallotta-o-is-kuzd-a-testevel-meg-kell-felelnie-a-divatiparnak.htmlA világhírű magyar modell, Palvin Barbara számtalan világmárkának dolgozott már, ezért eszünkbe sem jutna, hogy neki is adódnak gondjai alakjával, vagy esetleg az önképével. Most azonban elárulta: ő is folyamatosan harcban áll testével, hiszen nehéz megfelelni a divatipar követelményeinek. TV + Sztárok--Szecsődi Kari aggasztó posztot tett közzé: teljesen összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20180411-szecsodi-kari-aggaszto-posztot-tett-kozze-teljesen-osszeomlott.htmlSzecsődi Kari nagyon ráijesztett rajongóira, egy aggasztó poszttal, melyben azt írja, összeomlott. A szöveghez egy fotót is tett közzé, melyen a szájánál egy nagy seb látható. Azóta letávolította a fotót. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.