A Netflix dokumentumfilmet készít Madeleine McCann eltűnéséről

Forrás: Getty Images -
dokumentumfilm eltűnés Netflix Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dokumentumfilm készül Madeleine McCann eltűnéséről: kulcsfontosságú szereplőket szólaltat meg a sorozatban a Netflix. 

A Netflix dokumentumfilmben dolgozza fel a több mint 10 éve eltűnt Madeleine McCann esetét, egyelőre azonban arról nincs hír, hogy mikortól lesz megtekinthető. Annyi biztos, hogy 8 részben mutatják be történteket, vagyis azt, amit tudni lehet a körülményekről.

Madeleine McCannről készít dokumentumfilmet a Netflix Forrás: Getty Images

A Netflix olyan szereplőket igyekszik megszólaltatni a sorozatban, akik kulcsfontosságú szerepet játszottak Madeleine McCann keresésében - írja az Express. A gyermek szülei azonban az információk szerint nem fognak szerepelni a dokumentumfilmben. A 2007-ben eltűnt Madeleine McCann keresését még most sem adták fel, a kicsinek háromévesen, egy Portugál nyaraláson veszett nyoma: míg a szülei barátaikkal vacsoráztak, az apartmanból elrabolták a kislányt. Az évek során sajnos hiába fordítottak sok időt és pénzt a keresésre, nem kerültek közelebb a gyermek megtalálásához, de még nem adják fel.

Élő adásban esett bele a medencébe a riporter: videóhttp://www.life.hu/news/20180411-elo-adasban-esett-bele-a-medencebe-a-riporter-video.htmlA riporterek rémálma az, ami Mike Bushellel történt: a brit tévés élő adásban esett hatalmasat, nem is akárhova, egy medencébe. News--Segítséget kér a rendőrség: ismeretlen, elhunyt férfi találtak Budapestenhttp://www.life.hu/news/20180411-segitseget-ker-a-rendorseg-ismeretlen-elhunyt-ferfi-talaltak-budapesten.htmlÁprilis elsején, az V. kerületben egy halott férfit találtak a járókelők, iratok nem voltak nála. A rendőrség a lakosság segítségét kéri az azonosításhoz.News--Spermát lőtt az űrbe a NASAhttp://www.life.hu/news/20180411-spermat-lott-az-urbe-a-nasa-kiserlet.htmlNem mindennapi kísérletbe fogott a NASA: spermát lőttek az űrbe. News--90 ezer éves emberi ujjcsontokat találtak, ez átírhatja mindazt, amit eddig tudtunkhttp://www.life.hu/news/20180411-90-ezer-eves-emberi-ujjcsontokat-talaltak-ez-atirhatja-mindezt-amit-eddig-tudtunk.htmlAz Oxford egyetem kutatói találták azokat a csontokat, amelyek átírhatják mindazt, amit eddig az emberiségről tudtunk. A lelet 90 ezer éves. NewsOrigoSzakadékba zuhant autójával és meghalt egy magyar férfi Székelyföldönhttp://www.life.hu/news/20180411-szakadekba-zuhant-autojaval-es-meghalt-egy-magyar-ferfi-szekelyfoldon.htmlSzakadékba zuhant autójával és meghalt egy 38 éves magyarországi férfi Székelyföldön - közölte szerdán honlapján a Hargita megyei rendőrség.NewsThinkstockS. Fanni gyilkosa, W. Dávid tanul és dolgozik a javítóintézetbenhttp://www.life.hu/news/20180410-s-fanni-gyilkosa-w-david-tanul-a-javitointezetben.htmlAz S. Fannit halálra késelő 17 éves W. Dávidot a háziőrizetből javítóintézetbe helyezték, ahol állítólag jól billeszkedett, tanulni kezdett. Az ügyvédje még a szakértői véleményre vár. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.